Мешканка Німеччини з міста Кельн Оксана, стала причиною нового світового рекорду. Вся справа в тому, що вона народила близнюків з різницею в цілих 97 днів. Перше немовля народилось в 2018 році, а друге - в 2019, про це повідомляє Сьогодні з посиланням на видання The Times.

новонароджені

Такий збіг обставин допомогло врятувати життя обом малюкам.

17 листопада 2018 року, коли дівчина перебувала на шостому місяці вагітності у неї раптово відійшли води. Оксану терміново доставили в лікарню, де лікарі прийняли рішення виконати екстренний кесарів розтин. На світ з'явилася дівчинка, яку батьки назвали Ліаною. Її вага становила усього 900 грамів. Проте в ході операції лікарі зрозуміли — один з близнюків може ще пожити в утробі матері. Як розповів про це головний лікар пологового відділення Уве Шелленбергер: "Умови були дуже хорошими в тому числі через існування другої плаценти. Ми хотіли дозволити другій дитині продовжити дозрівання в утробі ".

Перейми у Оксани теж припинилися відразу після народження першої дитини. Тому лікарі вирішили, що мама повинна продовжувати вагітність.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

вагітність

22 лютого 2019 року на світ з'явилася друга дівчинка на ім'я Леоні. Її вага сягала 3,7 кілограмів. Перші кілька тижнів після пологів Оксана провела в лікарні під спостереженням лікарів, після чого пацієнтку виписали. Обидві дівчинки почувають себе добре. Також маляткам вже вдалося досягти ваги в більш ніж 5,7 кг. Їх батьки Оксана та Олександр дякують лікарям і радіють, що дітей вдалося врятувати. За словами медиків, близнюки почувають себе добре і цілком здорові.

Головний лікар клініки заявив, що ці дві дівчинки стали рекордсменами світу. Персонал лікарні провів власне розслідування і з'ясував, що схожий випадок стався в Ірландії. Тоді близнюки народилися з інтервалом в 87 днів. Але різниця в часі в 97 днів унікальна.

Пілот Меган Маркл та принца Гаррі звільнився після того, як з професіонала зробили постачальника обідів для вагітної герцогині.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл та принц Гаррі вирішили відійти від багатовікових традицій та знайти для свого спадкоємця няньку-чоловіка.

Також Знай.ua писав про те, що сестра Меган Маркл розповіла, що насправді стало причиною сварки її сестри з Кейт Міддлтон.