Дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка от-от народить первістка, швидше за все стане матір'ю на початку наступного місяця.

Такий висновок зробили британські журналісти і всі фанати королівської сім'ї після заяви принца Чарльза.

Згідно інформації, принца Чарльз разом з дружиною Каміллою мають їхати до Німеччини, проте скоріш за все це станеться вже після народження онука.

Одним з джерел для подібних роздумів був коментар колишнього прес-секретаря Єлизавети II про те, що майбутній спадкоємець герцога і герцогині Сассекської повинен з'явиться на світло останні дні квітня -на початку травня. Таким чином він спробував розвіяти чутки про те, що Меган Маркл вже народила, але не показує дитини.

Меган Маркл та принц Гаррі

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Але на днях принц Чарльз, свекор герцогині Сассекської, повідомив, що він відправиться в Німеччину 7 травня.

Всезнаючі "експерти" королівської сім'ї припустили, що син королеви Єлизавети, який знаходиться в гарних стосунках з невісткою, не може виїхати в подорож, не дочекавшись появи на світ свого онука. Тому вся королівська родина та їхні шанувальники все на повну готуються до цієї радісної події.

Королівська родина

До слова, нещодавно Меган Маркл зробила несподівану заяву, що стосуються пологів. Герцогиня хоче відмовитися від послуг клініки, в якій народжувала Кейт Міддлтон та принцеса Діана та сказала, що має намір народжувати вдома. Також вона повідомила, що готова народжувати без анестезії та знеболюючих.

Нагадаємо, пілот Меган Маркл та принца Гаррі звільнився після того, як з професіонала зробити постачальника обідів для вагітної ргерцогині.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл та принц Гаррі вирішили відійти від багатовікових традицій та знайти для свого спадкоємця няньку-чоловіка.

Також Знай.ua писав про те, що сестра Меган Маркл розповіла, що насправді стало причиною сварки її сестри з Кейт Міддлтон.