Британські ЗМІ вирішили нагадати подробиці гучного весілля герцогів Кембриджських принца Вільяма та Кейт Міддлтон, яке відбулося більше восьми років тому і за церемонією якого спостерігав із завмиранням серця увесь світ.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Головні курйозні та цікаві факти про королівське весілля розповіли в британському виданні IBTimes.

Королівське весілля герцога і герцогині Кембриджських у 2011 році було схожим на казку. Тим не менш, від очей громадськості були приховані дрібні не дуже приємні нюанси.

Принц Гаррі був засмучений

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Повідомляється, що принц Гаррі, який був весільним дружкою на весілля брата, залишив холостяцьку вечірку в готелі Goring, вистрибнувши з балкона готелю. Він невдало приземлився на ногу, що пояснювало, чому він шкутильгав під час церемонії

Кейт Міддлтон з чоловіком принцем Вільямом

Яскраво-рожевий хвилястий хробак

Хоча принц Гаррі був не в кращій формі під час королівського весілля принца Вільяма і Кейт, він добре впорався зі своєю роллю шафера. За словами Камілли Паркер Боулз, він приніс рожевого хвилястого хробака, щоб діти розважалися під час фотосесії.

Меган Маркл і принц Гаррі

Королівська сварливість

Грейс Ван Кутсем, хрещениця принца Вільяма, якій у той час було всього 3 роки, замість радості висловила прикрість оточуючим шумом. Грейс привернула до себе увагу. На знімках хрещениця принца Вільяма зображена з дуже похмурим поглядом і закритими вухами.

Обручка тільки для Кейт

Під час вінчання, всупереч традиції, пара не обмінювалися обручками. Принц Вільям надів на пальчик Кетрін обручку, спеціально зроблену до торжества з валлійського золота, видобутого на рудниках в Північному Уельсі. І на цьому все. До речі, Кейт, у свою чергу, теж викреслила дещо з протоколу традиційної королівського весілля. Вона не вимовляла клятву бути слухняною дружиною свого чоловіка.

Королівське весілля

Гості займали місця на весіллі з 5 ранку

Гостям весілля принца Вільяма і Міддлтон (їх було близько 1900 людей) було наказано прибути на місце проведення церемонії в 8:15 ранку. Навіть знамениті гості, включаючи сера Елтона Джона, Девіда і Вікторії Бекхем, прибули кількома годинами раніше. Зіркові гості почали збиратися о 5 ранку.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон останнім часом кардинально змінила свою поведінку і навіть гардероб.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чутки про численні конфлікти королівських невісток Кейт Міддлтон і Меган Маркл не перестають циркулювати в пресі.

Також Знай.ua писав про те, що з тих пір як зірка серіалу "Форс-мажори" Меган Маркл вийшла заміж за принца, світ не перестає уважно стежити за її життям.