Настрій: Кім Чен Ин. Такий мем з'явився у Мережі після того, як лідера КНДР папараці "застукали" у взуттєвому магазині. Так з'явилася вже стала легендарною за короткий час фотографія, де корейський лідер уважно дивиться на черевик, який тримає в лівій руці. На президента - строгий сірий костюм, і він як завжди серйозний. На черевик він дивиться так, наче вирішує важливі державні справи. Це породило безліч фотожаб і мемів серед інтернет-користувачів.

Фото було зроблено в супермаркеті "Тесон" в Пхеньяні.

Так, поруч з лідером Північної Кореї на знімках з'явилися російський опозиціонер Олексій Навальний, президент США Дональд Трамп, актор Кіану Рівз та інші. При цьому, на всіх зображеннях Кім Чен Ин продовжував дивитися в черевик.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Деякі припустили, що в той момент він просто задумався про свою країну і перспективи для народу. "Можуть корейці їсти туфлі?", "Чи може черевик платити податки?" – підписали фото.

У підсумку автор збірки прийшов до висновку, що Кім Чен Ин опинився в ситуації, яка всім знайома: "Коли не знаєш як відмовити продавцю, універсальна відповідь: "Я ще походжу і повернуся".

Нагадаємо, раніше ми писали: Друге побачення з Кім Чен Ином: спливли подробиці домовленостей США і КНДР.

Нагадаємо, у Північній Кореї вже готові до продуктивного діалогу з США. Так, влада КНДР звернулася до Білого дому з гучною заявою. У Кім Чен Ина не збираються закривати ядерну програму, якщо Вашингтон не надасть гарантії безпеки.

Як повідомляв портал Знай.uа, глава Сполучених Штатів Дональд Трамп уже найближчим часом може звільнити нинішнього міністра оборони і хорошого друга України Джеймса Меттиса.

Знай.uа писав про те, що Дональд Трамп може розмістити регулярну армію на кордоні України. Американські солдати сьогодні присутні на території Польщі у складі контингенту НАТО. А зараз Сполученими Штатами розглядається можливість постійної дислокації американський військ в європейській країні.