Посеред гірського масиву в штаті Пенсільванія біля підніжжя гори Хенкок існує сільська громада типових Хіллбіллі - маргінальне біле населення, що зловживає спиртним і зброєю.

Неподалік від них, в районі селища Селлерсвіл, нібито живе велике сімейство або клан альбіносів-людожерів. Незважаючи на те, що все це здебільшого міські легенди, є люди, які стверджують, що це відбувалося і відбувається насправді. Від чого стає, дійсно, не добре.

Кадр з фільму жахів

Місцеві жителі розповідають про абсолютно безжальних людей, що живуть далеко від суспільства і не мають якихось моральних принципів, у тому числі із задоволенням поїдають плоть людей. І що найстрашніше, ці люди схоже передають свою страшну спадщину від покоління до покоління, так як серед них бачили молодих і навіть дітей.

"Я запевняю вас, що всі ці історії достовірні, і сім'я альбіносів і справді живе там в старому напівзруйнованому будинку", - розповідає місцевий житель на ім'я Райан.

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Як американці заявляють, їх будинок загублений у густих гірських лісах, звідки вони спускаються ночами і бродять сільськими околицями у пошуках будь-якої здобичи.

З цим страшним сімейством зустрічалися неодноразово, а місцеві жителі кажуть, що на їх землі боїться заїжджати навіть поліція.

Хтось бачив, як вони ганялися з дробовиками за тими, хто наважився залізти на їх гору. Вони також були помічені за незвичайними ритуалами з музикою посеред дерев. Кажуть, що вони проводять сатанинські ритуали і вбивають людей під час них.

Вони можуть робити набіги на ферми і викрадати худобу, але з не меншим азартом ловлять самотніх подорожніх і навіть начебто можуть нападати на автомобілі. Після нападів вони тягнуть видобуток у своє лігво, яке нібито представляє собою старий підземний бункер.

Зовнішність їх описували по-різному, і хтось називав їх виродками, що втекли з цирку, а хтось жертвами наукових експериментів.

Є один очевидець, який у передачі "Дивацтва США", Weird U. S., заявив, що бачив будинки альбіносів-людожерів. "Я не бачив самих альбіносів, але бачив їх будинок. Це було дуже дивно. Для початку треба було пройти вгору грунтовою дорогою до старого червоного мосту. Потім під час подорожі по вибоїстій розбитій дорозі вам будуть траплятися якісь нори в пагорбах c дверима, немов житла хоббітів. Це химерні оселі, схожі на погреби з земляним дахом".

Дослідник паранормальних явищ Емі Маккормік так описує своє власне розслідування у справі альбіносів-людожерів.

"Я перечитала багато історій про них і в тому числі розповіді від безпосередніх очевидців, якими були і робітники, і школярі. Проте самих слідів існування цього сімейства я ні разу не бачила. Я лише знайшла кілька покинутих будинків у цій місцевості, де ванна була забита брудом і листям. Пошук у місцевих архівах мені теж нічого не дав. Але можливо, що не все потрапляло в новини".

Нагадаємо, знайдені легальні ресторани для людожерів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 39-річна мама двох дітей з Лінкольншира, Англія, впевнена, що на камери спостереження в їх будинку потрапила істота з потойбічного світу.

Також "Знай.uа" писав, загадкова історія сталася в невеликому містечку Франції Пон-Сент-Еспрі у 1951 році. Вчені досі не можуть дати однозначну відповідь, що ж це було насправді.