У Лондоні поліцейські відкрили вогонь через напад на авто посла України. Легковик був припаркований під стінами посольства України у Великобританії.

Про це пише "Європейська правда" з посиланням на власні джерела.

Інцидент стався у суботу, 13 квітня. Нападник навмисне наїхав на службовий автомобіль посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко, який стояв припаркованим біля будівлі посольства. Очевидці викликали поліцію. Правоохоронці заблокували автівку нападника. Втім, незважаючи на дії поліції, він здійснив повторний таран автомобіля посла.

Після цього поліцейські були змушені відкрити вогонь по чоловіку, який здійснював таран. Свідки події стверджують, що чули як мінімум 10 пострілів.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На даний момент правоохоронці з'ясовують обставини та мотиви нападу. Обидві сторони дороги зараз оточені, на місці події перебувають озброєні правоохоронці. Відомо, що внаслідок інциденту, ніхто не постраждав.

Посольство України у Великобританії повідомило на офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter, що цінує оперативні дії місцевої поліції.

"Ми високо цінуємо швидку та професійну відповідь поліції у випадку інциденту біля Посольства", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, перша леді США зустріла гостей у пальто на голе тіло: у всіх відвисли щелепи.

Меланія Трамп вбралася у розкішне пальто Louis Vuitton в яскравому відтінку фуксії. Варто відзначити, що верхній одяг перша леді використовувала замість сукні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у фінляндському місті Вантаа неадекватний чоловік скоїв напад на міністра закордонних справ Фінляндії Тімо Сойні, про що стало відомо з повідомлення Helsingin Sanomat.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові трамвай на повній швидкості зійшов з рейок прямо на людей: фото.