Американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.

Як пише Daily Star, 34-річна зірка виглядала просто приголомшливо в шикарному і стильному асиметричному "комбінезоні" з шовкового атласу Тома Форда.

Піджак з відкритим декольте дозволив фанатам вдосталь насолодитися спокусливими формами Скарлетт.

Скарлетт Йоханссон

Зірка об'єднала пікантне сукню зі смокинговыми брюками чорного кольору.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

До свого вбрання голлівудська красуня підібрала кілька вишуканих ювелірних прикрас, надівши красиві сережки і сміливий золотий браслет.

Скарлетт постаралася не затьмарювати наряд яскравим макіяжем, тому зупинила вибір на темно-червоній помаді і коричневих тіней.

Пол Радд, Скарлет Йоханссон, Кріс Хэмсворт

І актриса, безумовно, виглядала щасливою і розслабленою, коли красувалася на червоній доріжці поруч зі своєю колегами Крісом Хемсвортом і Полом Раддом.

Слід зазначити, що заходи відбулися на наступний день після того, як Скарлетт Йоганссон поскаржилася на недавній інцидент з папараці, який ледь не призвів до трагедії.

Зірка "Месників" виступила на американському ток-шоу Джиммі Кіммела в студії Лос-Анджелеса, а коли покидала знімальний майданчик, то була помічена папараці.

Натовп настирливих фотографів почав переслідувати зірку на п'яти машинах. За твердженнями Йоганссон, папараці в спробі наздогнати актрису помчали на червоний колір і "представляли небезпеку для інших водіїв і пішоходів".

Скарлетт Йоханссон

Актриса заявила, що така поведінка рано чи пізно може призвести до трагедії, яка трапилася з принцесою Діаною.

Нагадаємо, що голлівудська красуня Скарлетт Йоганссон з'явилася на церемонії в настільки сексапільному вбранні, що у всіх гостей щелепа відвисла.

Як повідомляв портал "Знай.uа", буквально днями стало відомо про те, що в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі з'явився довгоочікуваний трейлер легендарних Месників 4" американських режисерів Ентоні і Джо Руссо.