Американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса і бізнесвумен Кім Кардашьян вирішила розширити список своїх професій.

Як пише американський Vogue, на обкладинку останнього випуску якого потрапила зірка, Кім планує стати, як і її батько, юристом. Більш того, Кардашьян збирається отримати юридичну освіту до 2022 року.

Суперзірка реаліті-шоу ТВ розповіла, що зараз вона проходить чотирирічне стажування в юридичній фірмі для підготовки до іспитів на адвокатуру.

Кім Кардашьян для Vogue

Як пояснила Кардашьян, таке рішення виникло у неї після того, як президент Дональд Трамп подзвонив їй по справі Аліси Марі Джонсон, якою вона допомогла звільнитися з в'язниці на початку цього року.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

"Білий дім закликав мене допомогти змінити систему милосердя, і ось я сиджу в кімнаті Рузвельта з суддею, який засудив злочинців і багатьох справді впливових людей, і я просто сиджу там, чорт. Тут я зрозуміла, що повинна знати більше", — заявила Кардашьян.

Вона також заявила, що її більше не хвилює, що люди думають про неї.

"Я просто відчула, що система може бути іншою, і я хочу боротися, щоб виправити її, і якщо б я знала більше, я могла б зробити більше", — розповіла Кардашьян.

Кім Кардашьян для Vogue

Тим часом репер Каньє Уест планує стати проповідником, а пізніше має намір балотуватися в президенти.

Сорокаоднорічний репер організував приватні євангельські заходи на початку року і виступить на популярному музичному фестивалі Коачелла у великодню неділю.

Проте наближені до Каньє люди стверджують, чоловік Кардашьян має намір перетворити проповіді в свою професію.

Вся сім'я підтримала Каньє і вважає, що він виглядає щасливішим, ніж раніше, і що його остання ідея стати проповідником — найкраща із запропонованих. Таким чином репер отримує можливість висловлювати свою думку, створювати музику, проводити час з сім'єю і друзями.

Кім Кардашьян c сім'єю для Vogue

Нагадаємо, старша з сестер Кортні Кардашян показала, як потрібно залучати до себе увагу публіки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.