Одному з найбільш легендарних мультиплікаційних серіалів "Сімпсони" загрожує закриття.

Як повідомляє Daily Star, культовий серіал про жовте сімейство тридцять років виходить в ефір, а компанія Fox продовжила його вихід до 2021 року, однак все може змінитися у зв'язку зі злиттям Fox і Disney.

Також побоювання фанатів підігріло недавнє інтерв'ю актриси Ярдлі Сміт (озвучує Лізу Сімпсон) в якому вона зізналася, що якщо Disney захоче внести свої зміни, творці серіалу швидше погодяться скасувати своє дітище, ніж змінити його.

Сімпсони (Ліза, Мардж, Меггі, Барт, Гомер)

"Коли маєш справу з чимось, що все ще має відношення до культури і є основою нашої культури... Це досить ризикована територія. Так що у мене таке відчуття (але я можу помилятися), що вони краще скасують його, ніж дозволять змінювати", — заявила Ярдлі.

Популярні новини зараз

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Діснею ще належить обговорити майбутнє шоу, так що поки що фанати можуть зітхнути спокійно і розкажуть про його довгострокові перспективи в новому будинку.

Тим не мее Діснею все ще належить обговорити майбутнє шоу, так що поки що фанати можуть зітхнути спокійно і чекати новин від офіційних представників.

Сімпсони

Слід відзначити, на початку цього року творці шоу скасували класичний епізод.

Епізод під назвою "Абсолютно божевільний тато" було знято з ефіру, тому що в ньому звучав голос Майкла Джексона.

Так Disney відреагував на двосерійний документальний фільм "Залишаючи Неверленд".

Фільм, який вийшов на екрани HBO в минулому місяці, містить докладні звинувачення, висунуті Вейдом Робсоном і Джиммі Сафечаком, які стверджують, що Майкл Джексон сексуально поглумився у своєму маєтку Неверленд над ними, коли вони були дітьми.

Практично всі персонажі Сімпсонів

Нагадаємо, у популярному мультсеріалі "Сімпсони" героями серії стали школярки у балаклаві, які надихаються акціями панк-групи Pussy Riot.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гомер Сімпсон показав мем самого себе

Також Знай.uа писав про те, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик став героєм популярного американського мультсеріалу "Сімпсони".