Президент Росії Володимир Путін в черговий раз голосно зганьбився на людях. Під час зустрічі з президентом Анголи, який приїхав до Москви, Путін потрапив у дуже незручну ситуацію.

Цю інформацію повідомив у своєму Twitter Дмитро Смирнов, передає "Політека".

"І якщо хтось і гідний цього ордена, безумовно, це президент Росії»: Президент Анголи Путіну вручив орден Агостиньо". йдеться у підписі до опублікованого знімку

Путін

У коментарях користувачі мережі припустили, що російський президент вивів у люди чергового двійника. Багатьом було смішно від того, що Кремль продовжує спонсорувати країни третього світу, поки росіяни бідують і збирають їжу на смітниках.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

"То картохи привезуть, то медальку", "Клоунада під прапорами!", "Два папуаса", "Пляшкове скло на мотузочці в обмін на матеріальну допомогу?", "Кремль вивів у люди нового двійника плешивого. У цього ніс картоплею і підозріло маленькі вуха. А де справжній сцарь? Здох?" жартують вони в коментарях

Нагадаємо, що президент агресивної Росії Володимир Путін в черговий раз розсмішив мережу безглуздим зовнішнім виглядом. Та не один, а зі своєю подругою та одвічною напарницею - Валентиною Матвієнко. Коли головний пропагандист, який назвав сам себе "Журналістом кремлівського пулу" Дмитро Смирнов опублікував фото з нагородження гспікера Совфед, якій незабаром виповниться 70 років, соцмережі вибухнули реготом.

Володимир Путін

Валентину Матвієнко нагородили "почесним орденом" Андрія Первозванного в той час, як для користувачів ця грандіозна подія стало просто черговим приводом посміятися над лідером Кремля, який, судячи з усього робить операції у того ж пластичного хірурга, що і Валентина Матвієнко.

Нагадаємо, що у Порошенка відреагували на вимоги Зеленського: "успішно провалили".

Також "Знай.uа" писав, що Тимошенко зізналася, кого підтримає в другому турі.