Британський актор Кіт Герінгтон, виконуючий роль Джона Сноу "Грі престолів", розкрив деякі подробиці про останньому сезоні фентезі-серіалу.

У минулий четвер Харінгтон відвідав "The Tonight Show" з Джиммі Феллоном, де ведучий запропонував відповісти на деякі питання про сюжет восьмого сезону за допомогою моргання.

Феллон попросив Кіта підтвердити чутки і спойлери з трейлера фінального сезону "Гри престолів", який вийде в ефір 14 квітня.

"Підморгни мені, якщо так, моргни, якщо ні, — і попытайтся знайти відповіді на питання, які всі хочуть знати", — попросив ведучий.

Кіт Герінгтон і Джиммі Феллон

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Спершу Джиммі показав кадр з трейлера з мечем в снігу і запитав, чи означає це, що персонаж Джона Сноу мертвий. Кіт підморгнув у відповідь.

Потім Джиммі показав вогняну сцену "руйнації" і запитав, чи означає це, що всі персонажі серіалу також загинуть, і Кіт відповів ще одним миттєвим відповіддю.

Потім ведучий нарешті показав фотографію персонажа Кіта, що стоїть перед драконами, і запитав: "Осідлає Джон Сноу дракона?".

Кіт Харінгтон

Кіт відповів ще одним морганням.

"Вау! Спойлери!" — пожартував Джиммі, враховуючи, що Кіт не особливо розкрив сюжет своєю реакцією.

Джиммі також вимовивив знамениту фразу з серіалу: "Ти нічого не знаєш, Джон Сноу" і запитав Кита, часто він чує її від своїх шанувальників.

"Так, і моя дружина, тому там нам дістається подвійно", — розповів Кіт, згадавши Роуз Леслі, чий персонаж Ігрітт вимовив фразу, яка перетворилася на мем.

Проте в той же час Кіт сказав, що його братові вдалося перетворити в цю фразу в щось більше, ніж дурний мем.

"Взагалі-то, це було досить мило. Він сказав: "Глянувши на жінку, на якій ти одружишся, у мене виникає враження, що ти щось знаєш, Джон Сноу", — розповів Кіт.

Також актор підтвердив, що зберіг статуетку свого персонажа від шоу.

Кит Герінгтон

Нагадаємо, актриса Мейсі Вільямс випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арії Старк у восьмому сезоні "Гри престолів".

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка серіалу "Гра престолів" Софія Тернер розповіла про зав'язці своїх відносин з американським співаком Джо Джонасом.

Також "Знай.uа" писав, сімейний вікенд Тіріона потрапив в об'єктиви папараці, як відпочиває самий потайний актор "Гри престолів".