Чи раді голим англійцям в Польщі? Ви запитаєте, з чого таке дивне питання, ми розповімо, що сталося в Кракові. Невідомо, кого спробувала збудити група туристів, які гуляли по площі Ринок практично в голому вигляді, але вийшло порушити тільки кримінальну справу. Поліція затримала "Нудистів з оригінальним мисленням", тепер їм загрожує адміністративна відповідальність.

Голяка по Кракову!

Хлопців пройшлися по центральній площі, виблискуючи на весняному сонці своїми британськими сідницями, а потім у тому ж вигляді попросили повозити їх в кареті.

до Речі, так як їх піймали вже в кареті, то могли б сказати, що всі вони - Попелюшки, а заклинання хресної Феї було накладено з деякими багами, ось і перетворилися їхні розкішні вбрання в ниточку не те стрінгів, не то микрокомбинезонов...

Просто тому що можуть

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Інцидент стався на центральній площі міста в п'ятницю, 29 березня. Група майже голих англомовних чоловіків села в одну з карет. Чоловіки просили, щоб їх голяка звозили навколо Ринкової площі.

У зв'язку з інцидентом поліція відкрила справу. Як повідомив сержант Матеуш Дрвал з прес-служби поліції Малопольського воєводства, туристи здійснили злочин, який буде класифікуватися як провокування скандалу в громадському місці або непристойна витівка.

Також візників загрожує штраф або навіть розірвання контракту. Як розповів Даріуш Новак з прес-служби мерії Кракова, "договір між містом і підприємцем передбачає, що в таких ситуаціях він повинен реагувати. Не може бути, що він некритично допускає таку поведінку".

Раніше повідомлялося, що голий пасажир зірвав відправлення авіарейсу в московському аеропорту Домодєдово. Інцидент стався під час посадки на рейс Сімферополь авіакомпанії " Уральські авіалінії.

Нагадаємо, напівгола Брежнєва побешкетувала з подружкою на обкладинці модного журналу: космічні дівчата.

Також ми писали, що гола Волочкова налякала своїм Лускунчиком: не прикрила головного.

Знай.uа передає ще новини зі світу голих - гола Лобода публічно поскаржилася на Ліндеманна: Ще той скупердяй.