Сорокап'ятирічний британський співак Роббі Вільямс продовжує насолоджуватися своїм сімейним життям і ділитися їм своїми фанатами.

Як пише Daily Star, поп-виконавець зовсім відмовився від цілодобової гульби, як в минулі часи, і вважає за краще більше часу проводити з дружиною та американською актрисою Айдой Філд і трьома дітьми.

"Якщо в 90-ті роки це були стриптизерки і кокаїн, то тепер — хумус і селера, і можу сказати, що моє життя стало тільки краще від такої зміни", — зізнався Вільямс.

Роббі Вільямс в 90-х

В кінці 90-х після вдалого старту в бій-бенді Take That Роббі Вільямс почав сольну кар'єру і випустив кілька хітів, які стали символами тієї епохи. Незважаючи на те, що музикант працював у популярному жанрі його спосіб життя більше був схож на рок-зірку: нескінченні гулянки, п'янки і наркотична залежність.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Показати ще

"Раніше я жив, як рок-зірка, яка лягає спати в три-чотири години ранку, а прокидається після обіду", — згадує сорокап'ятирічний Вільямс.

У лютому 2007 року Роббі лікувався в реабілітаційному центрі міста Тусон від залежності до цілого ряду ліків: ксанакс, пароксетин та вікодин.

Рішення назавжди покінчити з наркотичними речовинами виникло в 2006 році, коли британський співак познайомився зі своєю майбутньою дружиною і матір'ю трьох його дітей актрисою Айдой Філд.

Роббі Вільямс і Гайда Філд

Також Роббі розповіла про свій батьківський досвід.

"Коли ви заводите дитини, то ви зовсім не страждаєте від безсоння. Просто трохи ліниві і схильні до перебільшення", — розмірковує музикант.

Слід зазначити, що сам Елтон Джон назвав Вільямса "Френком Сінатрою XXI століття" за характерний тембр голосу й манеру виконання.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес днями була помічена біля студії у Нью-Йорку – на роботу зірка приїхала в бездоганному бежевому total look.

Як повідомляв портал Знай.uа Світлана Лобода похвалилася черговим виступом на музичній премії "Bravo".

Також портал Знай.uа пишучи, що Леді Гага закрутила роман з актором Джеремі Ренером.