Масова вагітність вчительок в одній із шкіл США розсмішила світові ЗМІ. Це була нічим не примітна школа Oak Street Elementary School, в місті Годдард, штат Канзас. 7 з 15 членів педагогічного колективу заявили, що йдуть у декретну відпустку в очікуванні дива, пише інформаційний портал KHQ.

Ніхто не підгадував - в один голос стверджують вчительки - саме так вийшло. Директор школи, Ешлі Міллер, в шоці - такого не було за всю її тривалу практику. Що ж, директор швидко спохопилася і знайшла майбутнім мамам вчителів на заміну. Також Міллер пожартувала, що сколо доведеться пристроювати дитсадок до будівлі школи.

Дві вчительки народили в кінці березня, і між пологами була всього доба різниці. Всі інші збираються на зустріч з лелекою в різний термін, до жовтня включно.

"Це вже дуже смішно. Мені здавалося, що нас багато, коли нас було троє. А потім нас стало четверо, а потім і п'ять, і ось нас семеро, та це вже комедія", – зізналася педагог Тара Джонсон.

Жінки жартують друг над іншому, але, в цілому, зраділи щодо ситуації, що склалася, так як можуть підтримувати один одного і ділитися новинами.

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вагітна Меган Маркл хотіла стати Діаною, але королева розпорядилася інакше.

Знай.uа також писав, що співак Джастін Бібер незабаром стане батьком, проте не все так просто - Хейлі в шоці, фанати в люті.

Також ми повідомляли, що Тодоренко розкрила секрет, як поєднувати роботу і материнство: кожні дві години бігала годувати дитину.