Над Італією літала корова. І це не жарти, тим більше, для першого квітня вже запізно. Насправді, історія не така весела, як здається на перший погляд. Вона - про порятунок нещасної тварини, якеа застрягла на схилі та не могла самостійно злізти, написало видання Olbia Notizie.

Інцидент стався на схилі Coscia di Donna.

Співробітники організації Vigili del fuoco залучили рятувальний вертоліт. Корову обв'язали тросом та доправили у безпечне місце на вертольоті. Щоб уберегти бідолаху від страху висоти, їй зав'язали морду. Можете собі уявити реакцію місцевих жителів, коли ті побачили видовище - летить по небу корова, прив'язана до вертольота. Подія зібрала натовп роззяв.

Само собою, що після такого транспортування, корівку відвезли до ветеринара. Тварина відбулася переляком.

Нагадаємо, вперше у світі розробили меню для котів-вегетаріанців: штучне м'ясо і багато іншого.

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Показати ще

Переворот в світі харчування для котів зробило вперше розроблене "вегетаріанське меню". Їжа для котів складається з так званого "штучного мишачого м'яса", спеціально вирощеного в лабораторії. Стартап розробила канадська компанія Because Animals.

За планами компанії, очікується на початку 2020 року випустити в продаж "вегетаріанський" м'ясо для годування домашніх кішок. Про це сказано в повідомленні Plant Based News.

Нагадаємо, у Дніпрі гицель проводив "досліди" просто на дитячому майданчику: відрізав лапки одну за одною. В Дніпрі на вулиці Миколи Руденка був виявлений кіт з відтятими лапами.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що нелюди жорстоко познущалися над собакою: дика холоднокровність вражає, фото 18+.