Суд в Московській області виніс вирок 26-річній співробітниці "Роснефти" Дарині Перевєрзєвій. Її засудили до 16 років в колонії загального режиму за організацію вбивства власної родини.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу Московського обласного суду.

Дівчину визнали винною в організації вбивства своєї матері, двох малолітніх братів і сестри, повідомили в СК. Орім того, суд стягнув з Переверзєвої дев'ять мільйонів рублів на користь потерпілих.

Виконавець злочину — її хлопець, він вже отримав довічний термін. Поки йшло слідство, Дар'я панд два роки ховалася за кордоном. Після того, як вона повернулася в Росію, її відразу заарештували. Дівчина повністю заперечує свою провину.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій у червні: кому пощастить з прибавкою

"Далі буде жах": астролог дав детальний прогноз щодо планів Путіна на Україну

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Показати ще

За версією слідства, Дар'я Переверзєва і її співмешканець Дмитро Колесников у 2014 році організували вбивство, щоб заволодіти грошима і нерухомістю сім'ї. Безпосереднім виконавцем вбивства став Колесников. Він організував пожежу у котеджі, де жила родина. У квітні 2017 року його засудили до довічного ув'язнення. Він також не визнав своєї провини.

Незабаром після пожежі до місця трагедії приїхала Дарина Перевєрзєва. За словами очевидців, дівчина поводилася спокійно та відсторонено, а Дмитро бився в істериці та просив у неї вибачення. Повідомляється, що дівчина була незадоволена сумами, які родина виділяє їй на витрати. Після завершення навчання на роботу влаштовуватися не поспішала

Незабаром після вбивства Дарина Переверзєва виїхала з Росії в Таїланд. Її звинуватили в організації вбивства та оголосили в розшук. Жінку затримали, коли вона приїхала в Росію на процес над Колесніковим. Переверзєва заперечує свою причетність до вбивства.

Нагадаємо, з'явилися страшні подробиці загибелі українського заробітчанина Ігоря Манорика в Кракові.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-учасник "Х-фактора" вбив людину: правоохоронці винесли вердикт.

Також "Знай.ua" писав, що кіберполіція вивела на чисту воду і затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.