Американський репер 50 Сent нарешті продав свій розкішний і гігантський особняк площею 17 акрів.

Як пише Daily Mail, палац, який складається з 21 спальні і 25 ванних кімнат, а також десятки інших приміщень, пішов з молотка всього за 3 мільйони доларів, що на 15,5 мільйонів менше тієї суми, за яку музикант придбав спочатку 12 років тому.

Особняк 50 Cent з висоти пташиного польоту

Виручені гроші 50 Сent збирається пожертвувати в свій фонд G-Unity. Джерела, наближені до 43-річному реперу, заявляють що музикант вирішив використати отримані кошти в якості грантів у сферах, які займаються розвитком економіки у малозабезпечених спільнотах.

Одна з 25 ванних кімнат в маєтку 50 Cent

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Показати ще

Репер 50 Cent, чиє справжнє ім'я-Кертіс Джеймс Джексон III, у 2007 році заплатив за маєток 18,5 мільйонів доларів. Раніше гігантський палац належав до легендарного боксера Майка Тайсона.

Одна з 21 спальні в маєтку 50 Cent

Внутрішнє оздоблення будинку представляє з себе міні-місто: тут є величезний зал для спортивних ігор, аналог невеликого фітнес-центру, розкішний домашній кінотеатр, багатометровий басейн, справжня студія звукозапису, павільйон з зеленим екраном, грот і навіть невеликий нічний клуб.

Домашній кінотеатр

Слід зазначити, що знаменитий репер неодноразово намагався продати будинок площею понад 17 акрів, але йому постійно доводилося знижувати вартість особняка. Сам 50 Cent не живе в будинку вже кілька років.

Нічний клуб

В 2018 році він звернувся за допомогою до Фредріка Еклунда з нью-йоркської компанії "Million Dollar Listing" в спробі продати палац.

Арти з зображенням репера і його друзів в нічному клубі всередині особняка (праворуч шест для стриптизу)

У 2012 році 50 Cent заявив, що покупка будинку у Майка Тайсона нагадала йому про те, як важливо стежити за тим, куди йдуть його гроші.

Грот на задньому дворі маєтку

"Майк заробив понад 400 мільйонів доларів... він продав мені цю нерухомість, коли не зміг більше забезпечувати її. Пора розібратися з власною бухгалтерією", — заявив репер 50 Cent.

Колишній особняк 50 Cent

Нагадаємо, знаменитий американський реп-виконавець 50 Cent висміяв поєдинок Флойда Мейвезера.

Як повідомляв раніше "Знай.uа" відомий американський репер Снуп Догг опублікував мем російською мовою про легалізацію легких наркотичних засобів в Канаді.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, навіщо Снуп Догг накурив Меттью Макконахі своєї травичкою