Через страшну хворобу життя молодої бразилійки виявилося перекресленим. На ногах у 28-річної Карини Родини з Сан-Паулу виросли пухлини по 20 кілограм кожна. Тепер вона носить на ногах зайві 40 кілограм і страждає депресією і страшними комплексами. Але дівчина не здається. Зараз Карина шукає можливість лікування за кордоном.

Історія почалася в дуже ніжному віці. Ще в два рочки лікарі поставили їй діагноз - нейрофіброматоз 1 типу. Все почалося з невинних родимок, які почали жахливими темпами розростатися, пише DailyMail.

З роками ситуація тільки погіршувалася. Коли Родини стала підлітком, її почали дражнити в школі. Бразилійка перенесла кілька операцій, але це давало лише частковий і тимчасовий ефект: пухлини продовжували збільшуватися в розмірах.

Карина насилу підбирає собі одяг, у неї розвинувся сильний сколіоз. Вона не може працювати, ходить з працею і рідко виходить на вулицю, так як приваблює до собі занадто багато небажаної уваги. У неї також немає коханої людини.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Родини мріє зібрати гроші для лікування за кордоном. Молода жінка розповіла, що сподівається на те, що її публічна розповідь про хвороби допоможе людям з таким же діагнозом. Сама вона в останнім часом перестала приховувати свої ноги і, хоча їй часто доводиться стикатися з недоброзичливістю людей, вона намагається ігнорувати негатив і долати невпевненість у собі.

Напмним, раніше ми писали, що унікальна аномалія прославила дівчину-"ельфійку" на весь світ: казкова краса, але їй не в радість.

Нагадаємо, агресивий привид подряпав малюка: камера все зафільмувала

Також ми писали, що 71-річна жінка ніколи не відчувала болю: аномалія криється в її генах, вчені не можуть у це повірити.

Нагадаємо, люди поділилися знімками з незвичайними вродженими особливостями.

Як повідомляв портал "Знай.uа" через рідкісноге захворювання жінки ніс збільшився вдвічі і почервонів.

"Знай.uа" писав, на голові у жінки виріс ріг, але лікар її заспокоїла.