"Відчайдушна домогосподарка" Марсія Крос розповіла подробиці про свою боротьбу з онкологічним захворюванням.

Як повідомляє Daily Star, півтора роки тому у актриси 57 років діагностували рак заднього проходу.

Півроку Марсія Крос мовчала про виявлене захворювання. Тільки у вересні минулого року вона повідала про страшний діагноз.

Марсія Кросс

Тепер зірка "Відчайдушних домогосподарок" відкрито говорить про хворобу в надії, що її досвід допоможе іншим впоратися в аналогічних ситуаціях.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Я хочу допомогти позбавитися стигми навколо раку заднього проходу. Я прочитала багато історій людей, які пережили рак, і багато людей, особливо жінки, соромились зізнатися, який вид раку у них був. Занадто багато сорому. Мені б хотілося, щоб так не було", — заявила Крос.

Сама Марсія пройшла тримісячний курс "неприємного", за її словами, лікування і в даний час знаходиться на стадії ремісії майже рік, з низькою ймовірністю рецидиву.

Марсія Кросс

Вона пожартувала, що тепер вона "великий шанувальник ануса", а потім додала: "Кожен раз, коли я ходжу в туалет, я думаю: "Це здорово! "Спасибі, тіло."

Заохочуючи фанатів бути в курсі симптомів, які включають анальну кровотечу, біль і свербіж, Марсія розповіла, чому краще завжди бути напоготові.

"Якщо щось не так, прислухайтеся до свого тіла і поговоріть зі своїм лікарем. Не варто ігнорувати. Це виліковна форма раку, якщо його виявити на ранніх стадіях, як у моєму випадку", — говорить Марсія.

Захворювання було діагностовано у Крос в листопаді 2017 року під час щорічного огляду у гінеколога.

Акторський склад Відчайдушних домогосподарок

Нагадаємо, зірка популярного серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Фелісіті Хаффман і голлівудська актриса Лорі Лафлін, яких заарештували у справі з підкупом керівництва елітних коледжів, отримали позов на 500 мільярдів доларів.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарну американську акторку і зірку серіалу "Район Мелроуз" забрали в психіатричну лікарню з-за дивного і страшного поведінки.

Також портал Знай.uа писав, Леді Гага зізналася, що вагітна і почала приймати вітання від фанатів.