Жінки відомі своїми емоційними з'ясуваннями відносин, коли їх ніщо не зупиняє. На цей раз двох дівчат від гучної сварки з бійкою не вберегло навіть те, що вони були на жвавій дорозі, де проносилися автомобілі.

В Америці, на автостраді штату Массачусетс один автомобіль "підрізав" іншого внаслідок чого обидва водії вийшли з транспортних засобів, щоб з'ясувати стосунки і навіть пустили в хід кулаки. Бійка дівчат посеред траси стала причиною утворення затору. Відео інциденту опубліковано в спільноті "Голос Америки"

Поки дівчата намагалися видерти волосся одна одній і розмахували кулаками, натхнені спостерігачі знімали все на відео і ніхто не робив спроб розборонити войовниць. Але, все ж нерви не витримали у ще однієї дівчини, яка вийшла з авто і вгамувала їх.

Соціальні мережі вибухнули комментяриями з приводу даної події:
"Явно мігрантки з СНД", "Чоловіки злякалися навіть близько підходити", "Я вам, люди, скажу одне, хто не знайомий з жителями New England, вам не зрозуміти їх невихованість , агресивність, і рівень лихослів'я, порівняно з південними штатами.", "пф дурниця, порівняно з російськими боями без правил на дорозі.", "бабська дорога якась. Навіть розбороняти вийшла баба", "Дівчата, як не соромно? Вибачилися і розійшлися. Прощайте одне одного.", "Як кішки лапами махають! От би всі так билися - ніхто б ніколи не страждав!", "Там теж як у нас", "Дами трохи посперечалися", "Де копи? Чому їх не пристрелили? ", "Ой ну досить вже. Не можна прям виплеснутися? Пошуміли розійшлися. Живі здорові. Печінка впорядку."

Нагадаємо, що хірург-недоучка масово спотворювала жінок, будьте обережні в гонитві за красою.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Раніше, Знай.ua повідомляв, що зірка Playboy вразила "скарбом" в багажнику, копи остовпіли від побаченого.

Також, портал Знай.ua писав, що власник найбільшої російської авіакомпанії розбився на літаку.