Герцогиня Саксеська Меган Маркл відмовилася народжувати первістка в тому ж місці, де проходили пологи Кейт Міддлтон і принцеси Діани.

Цю інформацію повідомляє The Sun.

Як відомо, Кейт і Діана народжували в крилі Ліндо лікарні святої Мері. Меган і принц Гаррі вирішили вибрати пологове відділення неподалік від їхнього будинку.

Меган Маркл

"Гаррі і Меган розуміють, що народження дитини викликає великий суспільний інтерес. Проте він не є прямим спадкоємцем престолу, тому вони хочуть, щоб народження було як можна більш приватним". розповіло джерело

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

У виданні пишуть, що через вік у герцогині можуть виникнути ускладнення під час пологів, тому вона хоче "природних пологів без зайвої уваги".

Меган Маркл

Крило Ліндо лікарні святої Мері стало традиційним місцем народження нових членів королівської сім'ї з 1977 року. Тоді принцеса Анна народила тут сина Пітера, а через чотири роки доньку Зару. В цьому ж місці проходили пологи принцеси Діани і Кейт Міддлтон.

Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, відома американська актриса і дружина принца Гаррі, яка, імовірно, до кінця квітня вперше стане мамою, вже визначилася з репетиром з музики для майбутньої дитини.

За інформацією видання The Sun, герцогиня бажає, щоб її першу дитину навчав грі на фортепіано сам Елтон Джон - співак, композитор і піаніст, якого багато хто вважає королем британської поп-музики.

Меган Маркл

За словами авторів матеріалу, Меган вже звернулася до 72-річного сера Елтона, який збирається завершувати свою концертну діяльність, з відповідним проханням. І той погодився, заявивши, що із задоволенням візьметься за справу, коли дитина досить підросте.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час 12-денного туру Карибським регіоном з принцом Уельським відбулося декілька курйозних випадків.

Також "Знай.uа" писав, що дитина принца Гаррі і Меган Маркл повинна зовсім скоро з'явитися на світ, але раптом стала відома одна цікава деталь - прізвище дитини буде відрізнятися від того, яке носять Гаррі і Меган.