Герцогиня Сасекська Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі за розрахунком.

Таку заяву зробив відомий ведучий телеканалу CNN Пірс Морган.

Журналіст переконаний, що зовсім скоро Маркл покаже своє "справжнє обличчя". Він вважає відносини королівських закоханих "підробкою і твором мистецтва".

Меган Маркл і принц Гаррі

"Хоча деякі люди дійсно люблять її і закохуються в образ Меган… Але я бачу трохи більше. Вона використовувала людей на шляху до того, що зараз має… Звичайно, шлюб з представником королівської сім'ї — це вершина". Пірс Морган

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

За словами журналіста, Маркл довелося кинути свого бойфренда, на якого у неї, до речі, були дуже навіть серйозні наміри, заради відносин з принцом. Морган підкреслив, що герцогині довелося відмовитися від всіх своїх друзів і знайомих, які, на її думку, могли якимось чином негативно вплинути на її роман з Гаррі.

Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори"

Ведучий вважає, що подібна поведінка притаманна тільки підлим людям і так званим "соціальним альпіністам".

Звертаючись до численній публіки Морган заявив наступне:

"Подивимося, чим це закінчиться. Але, Гаррі, не приходь до мене плакати, коли ваш шлюб не вдасться".

Меган Маркл та принц Гаррі

Нагадаємо, відома американська актриса і дружина принца Гаррі, яка, імовірно, до кінця квітня вперше стане мамою вже визначилася з репетиром з музики для майбутньої дитини.

За інформацією видання The Sun, герцогиня бажає, що б її першу дитину навчав грі на фортепіано сам Елтон Джон - співак, композитор і піаніст, якого багато хто вважає королем британської поп-музики.

Меган Маркл

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час 12-денного туру Карибським регіоном з принцом Уельським відбулося декілька курйозних випадків.

Також "Знай.uа" писав, що дитина принца Гаррі і Меган Маркл повинна зовсім скоро з'явитися на світ, але раптом стала відома одна цікава деталь - прізвище дитини буде відрізнятися від тієї, яку носять Гаррі і Меган.