У Москві загорівся спортивний комплекс "Олімпійський", який зараз перебуває на реконструкції.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на очевидців.

Люди розповіли, що з вікон будівлі йде чорний дим. Інформації про причини пожежі та постраждалих поки немає. На місце інциденту вже прибули пожежники.

Спортивний комплекс у Москві "Олімпійський" закрили на реконструкцію 3 березня. Зараз інфраструктура спортивного комплексу застаріла і більше не відповідає сучасним вимогам. Після реконструкції москвичам і гостям міста обіцяють нові басейни, зали для гімнастики та інших оздоровчих заходів, аквапарк і каток.

Зазначимо, що нещодавно жителів Кропивницького налякали потужні вибухи, які пролунали ввечері в одному з районів міста. Близько 20.00 в Кропивницькому пролунало чотири вибухи, які чули жителі декількох районах міста. Жителі мікрорайону Ковалівка повідомляють, що після вибухів почалася пожежа поблизу вулиці Київської.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві знову горів магазин корпорації гаранта Roshen. Цього разу невідомі підпалили магазин кондитерської корпорації "Roshen", який знаходиться біля Ленінградської площі. Зазначається, що пожежу спровокував "коктейль Молотова", який невідомі запустили в магазин.

Нагадаємо, у четвер, 28 березня, стало відомо про те, що на одному із військових полігонів України прогримів потужний вибух. Інцидент стався увечері коли на загальновійськовому полігоні пролунав вибух, в результаті якого був травмований один військовослужбовець.

Як повідомляв "Знай.ua", у середу, 27 березня, стало відомо про те, що в Дніпрі співробітники пожежної служби приїхали на терміновий виклик у місцеву поліклініку. За повідомленням представників ДСНС Дніпропетровської області, у поліклініці № 4, що знаходиться на вулиці Ламаній, сталася велика пожежа.

Також "Знай.ua" писав, що в Житомирі вогонь поглинув найбільшу електростанцію: наслідки можуть бути фатальними. До місця події було направлено відділення рятувальників 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Бердичева.