Голлівудський актор Метью Макконахі розповів про цікавий випадок, який стався на знімальному майданчику фільму "Пляжний нероба" між ним та американським репером Снуп Доггом.

Обидві зірки були запрошені в минулу середу на шоу "Джиммі Кіммел в прямому ефірі" в рамках рекламної кампанії комедійного фільму Хармоні Коріна про поета Місячного Песа, який столкулся з творчою кризою.

У своєму інтерв'ю Снуп Догг і Метью Макконахі розповіли, що одного разу під час репетиції на знімальному майданчику знаменитий репер підсунув акторові замість бутафорського косяка справжню марихуану.

"Ти читали реп 13 годин поспіль", — розсміявся 47-річний виконавець.

Під час інтерв'ю Макконахі зізнавя, що Снуп спритно підмінив бутафорський косяк, які зазвичай використовується під час зйомок вживання наркотичних речовин.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Снуп Догг і Метью Макконахі

"Зазвичай туди додають орегано або щось схоже. Отже, ми репетируємо сцену, триває вона близько шести хвилин. Ми мотаемся туди-сюди, тут я почав здогадуватися, що щось не так, зрештою, він говорить: "Йоу, Місячний пес, та це ж не бутафорська трава. Це трава Снупа. А я відповідаю: "Ах, ти, зараза", — згадує актор.

В подальшому актор стверджує, що марихуана репера подіяла на нього відповідно.

"До кінця ночі я не міг промовити ні слова англійською. Зате нареповав вдосталь", — згадує зірка "Справжнього детектива".

Репер Снупп Догг, сміючись, запевнив, що Метью після цього читав реп 13 годин поспіль.

Після дует зізнався, що добре подружилися на знімальному майданчику.

Снуп Догг і Метью Макконахі (кадр з Пляжного неробу)

Нагадаємо, відома голлівудська актриса Енн Хетеуей зізналася в ефірі шоу Еллен Дедженерес, що вирішила зав'язати з алкоголем після того, як провела веселу ніч з Меттью Макконахі.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", відомий американський репер Снуп Догг опублікував мем російською мовою про легалізацію легких наркотичних засобів в Канаді.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, як нідерландські вчені накурили "спайсами" 17 добровольців, і що з цього вийшло.