Всі ми в цьому житті чогось хочемо, про щось мріємо. Деяким люди наші бажання можуть здатися дивними і навіть деколи ненормальними. Свою мрію мала і жінка похилого віку з міста Брістоль, що в Великій Британії. 104-річна Енн Брокенброу, яка проживає в будинку для людей похилого віку та страждає деменцією, поділилася своїм екстравагантним бажанням, повідомляє BBC News Ukraine.

Енн написала лист в рамках благодійної акції, в якому повідомила, що на день народження хоче побути заарештованою, адже вона все життя була законослухняною громадянкою і, отже, ніколи не перебувала під арештом, але їй хотілося б отримати подібний досвід.

"Моя мрія — бути заарештованою. Мені 104 роки, і я ніколи не була по той бік закону" - пише жінка.

Ці листи потім поширювалися по одній з мереж магазинів, де кожен покупець міг їх прочитати і спробувати допомогти здійснити мрію.

Популярні новини зараз

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Лист Енн викликав чимало здивування у жителів і поліцейські, хоч і були отетерілі від такого бажання, погодилися допомогти втілити мрію довгожительки.

Правоохоронці приїхали в будинок престарілих, акуратно наділи на стареньку кайданки і провели імітацію арешту.

"Ви дуже слухняний арештант" - пожартував один з копів.

Далі, поліцейські покатали жінку на візку і навіть посадили за кермо поліцейської машини, на якій потім її прокотили з сиренами.

Жінка залишилася надзвичайно задоволена таким експериментом.

Користувачі соціальних мереж по різному реагують на таку ситуацію: "Фантазії в 104 роки, гаряча штучка", "А наші бабусі змушені торгувати тим , що виростили на своєму городі і бігати від поліції", "Нудно бабусі стало в її 104", "що діється на заході з бабусями?", "А потім вона подала в суд за необґрунтоване затримання", "Захотілося гострих відчуттів! Краще б стрибнула з парашутом."
Серед бажань інших мешканців будинку для людей похилого віку можна знайти більш скромні, але не менш цікаві бажання, як наприклад пообійматися з пуделем, відвідати мотоциклетний клуб або ж покататися на Rolls-Royce.

Нагадаємо, що найбільші міжнародні аеропорти скасовують рейси, з'ясована причина.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що чоловік ожив по дорозі в морг: обдурив смерть і не раз.