Кричущий випадок стався в Ленінградській області Росії. Нещасну тварину врятував машиніст поїзда. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

В Гатчинському районі Ленінградської області невідомі прив'язали до рейок собаку. Тварину вдалося врятувати завдяки машиністу поїзда, який вчасно загальмував.

Машиніст зазначає, що помітив собаку, який сидів на рейках і почав сигналити. Однак тварина не рухалася з місця. Він різко загальмував, пізніше з'ясувалося, що пес був прив'язаний до рейок.

Після того, як машиніст зупинив склад, він відв'язав собаку і відвів його від залізниці на безпечну відстань.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Зоозахисники відзначають, що в цьому районі не в перший раз прив'язують собак до рейок. Раніше вони врятували вівчарку, якій потягом відрізало лапу і розбив морду.

Пізніше зоозахисники знайшли собаку, якого прив'язали до рейок, у господаря. Він стверджує, що не знає, де перебував пес і додому він нібито прибіг сам.

Волонтерам вдалося поспілкуватися з чоловіком, але він відмовився передати собаку в руки волонтерам. Вони зазначили, що чоловік перебував у неадекватному стані. Господар собаки зазначав, що той вже своє віджив. Зоозахисники пообіцяли повернутися до нього з поліцейськими.

Нагадаємо, Києві бездомних котиків поселять в спеціальні будиночки. У Києві побудують спеціальні будиночки для бездомних котів, в яких вони зможуть зігрітися.

Як повідомляв Знай. ua, росіянин прихопив з курорту місцевого жителя, "сувенір" врятували очманілі прикордонники. На Балі росіянин спробував викрасти тварину і сховав його в своїх речах.

Знай. ua писав, що ветеринари врятували від жахливої смерті самого злого пса у світі. Нещасну тварину виявили біля зруйнованого будинку у виснаженому стані.