Мешканці одного з невеликих містечок у Бразилії були шоковані моторошним 15-метровим монстром, якого побачили в річці. В даній події побачили зловісні прикмети.

Величезну анаконду в руслі річки виявили місцеві рибалки. Вони помітили, що з води несподівано з'явилася гігантська змія.

Довжина неймовірно величезної анаконди становила приблизно 15 метрів. Занімілі від жаху рибалки вважали за краще не видати монстрові своєї присутності і не рухатися в очікуванні, поки страшний змій не сховається в рослинності.

Анаконду помітили на відмілині річки Сукуриу в Бразилії. Місцеві жителі кожного разу сподіваються, більше ніколи в житті не столкутся з подібною рептилією.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Анаконда була нереальних розмірів і повністю перегородила русло річки. Навіть літні жителі селища зізнаються, що ніколи не бачили такої величезної анаконди.

Вчені зазначають, що якщо рибалки не перебільшили габарити змія, то можливо мова йде про вид, який вважається вимерлим. Справа в тому, що саме в Південній Америці мешкала найвеличезна у світі змія, що отримала назву титанбоа, чиї останки знаходили на континенті. Зоологи, зробивши порівняльний аналіз копалин скелета, прийшли до висновку, що мешкала тут 61,7 мільйона років тому титанбоа могла досягати 15 метрів в довжину і важити більше тонни.

При цьому довжина сучасних особин досягає близько 7 метрів в довжину. І це габарити найбільших представників, які збереглися до наших днів.

Нагадаємо, человек-дракон увігнав в істерику Нікарагуа. Таємниче істота, що нагадує людини і дракона, потрапило в камеру місцевої жительки.

Як повідомляв Знай. ua, загадкова епідемія безумства в Пон-Сент-Еспрі, історія досі не дає спокою вченим. Загадковий випадок дослідники не можуть розгадати досі.

Знай. ua писав, що в Україні виявлено страхітливі містичні істоти. Песоголовцы живилися людським м'ясом, а чорт забирав самого великого грішника.