Марк Цукерберг - засновник соцмережі Facebook і один з найбагатших людей на планеті. Багато хто думає, що з такими захмарними доходами програміст повинен жити в розкішних хоромах, але насправді все набагато простіше.

Нещодавно Цукерберг виклав у мережу видеоекскрурсию по своєму житлу, щоб презентувати нову розробку - розумний будинок під назвою Джарвіс. Користувачі залишилися в легкому подиві побачивши, як живе цей казково багатий бізнесмен.

Як видно на кадрах, житло мільярдера дуже важко назвати розкішним. Цукерберг живе в скропмних умовах, які майже не відрізняються від побуту інших простих американців.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

В будинку засновника Facebook в Поло-Альто є тільки необхідні речі. Сім'я Цукерберга сповідує принципи мінімалізму, тому вони майже не змінили обстовку в будинку після його покупки.

Обмеживши себе в надмірностях, Цукерберг і його дружина Прісцилла Чан віддають багато грошей на благодійність. Замість покупок золотих унітазів і шкіряних диванів вони прославилися як філантропи. І багато хто цим захоплюється!

У 2010 році Марк навіть приєднався до "Клятви дарування", філантропічної кампанії мільярдерів Воррена Баффета і Білла Гейтса.

Разом зі своєю дружиною Марк збирається віддати 99 % акцій Facebook на благодійність. А це, на хвилиночку, 45 мільярдів доларів.

Варто відзначити, що скромний Цукерберг міг би стати прикладом для багатьох багатих людей. Йому вдалося зберегти доброту і щедрість, при цьому він не тягнеться до надмірностей. Його можна похвалити за те, що він не потрапив під владу грошей.

Нагадаємо, Facebook відмовилися від програм, що стежать за користувачами.

Раніше Знай.uа повідомляв, Facebook знову вляпався у скандал.

Також Знай.uа писав, Марк Цукерберг планує частково об'єднати соціальну мережу Facebook і придбані цією компанією WhatsApp і Instagram.