Берегова охорона Південного Уельсу врятувала трьох російських моряків, які застрягли на невеликом острові Флет Холм після хмільної ночі.

Як повідомляє Daily Mail, троє моряків залишили свій корабель, взяли надувний човен і вирушили на сушу в місто Барі, де перебрали з алкоголем і не змогли повернутися назад через густий туман.

У підсумку, "мандрівники" вирішили зупинитися на найближчому острові. Горе-гультіпакам довелося чекати чотири години, перш ніж їх виявили співробітники берегової охорони, які організували масштабну рятувальну операцію.

Рятувальники знайшли горе-моряків

Моряків виявили на острові Флет-Пагорб в Брістольському каналі, що знаходиться приблизно в 6,5 кілометрах від материка.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Показати ще

Три члени екіпажу були оголошені зниклими без вести рано вранці в четвер після того, як вони залишили Баррі, щоб повернутися на своє судно, яке стоїть на якорі в Брістольському каналі.

Як розповіли рятувальники, три моряка поплили близько 3:45 ранку.

Катер берегової охорони

Рятувальні шлюпки Penarth провели обшук в цьому районі і знайшли моряків на Флет Холм. Моряки добряче замерзли, але в цілому не постраждали.

Катери берегової охорони

"Ми задіяли п'ять рятувальних шлюпок в цілому, а також рятувальний вертоліт. Постраждалі повертаються на Баррі для медичного огляду їх стану. Наша робота — відмінна демонстрація спільної роботи декількох агентств і хеппі-енд для трьох моряків", — заявляє Беррі.

Нагадаємо, п'яний капітан російського вантажного судна "Сигранд" намагався протаранити міст в Південній Кореї.

Як повідомляв портал "Знай.uа" турецька поліція заарештувала жінку, яка робила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.

Також "Знай.uа" писав, що поліція Бангладеш застрелила двадцятип'ятирічного чоловіка, який намагався викрасти один з рейсів місцевих авіаліній за допомогою іграшкового пістолета.