Юна Памела Вільярюель стала мамою у свої 14 років, вона народила відразу трійню. Зараз у неї семеро дітей, яких дівчина виховує самостійно.

Сім’я Вільярюель проживає в невеликому аргентинському містечку Леоне. Їх донька Памела завагітніла, а батьки поспішили видати її заміж, щоб уникнути зайвих розмов. Однак хлопець покинув її, коли дізнався про вагітність. Памела народила дитину й виховувала її без батька.

Дівчина довго залишалася одна і незабаром вже зустрічалася з іншим хлопцем. Від нього вона також завагітніла, але він покинув Памелу після того, коли вона народила. Причиною стало те, що у неї з'явилася трійня, а юнак не був готовий до такого.

Юна мати-одиначка не отримала уроку з цієї ситуації та знову почала шукати батька для своїх дітей.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Родичі дівчини зрозуміли, що боротися з дочкою не вийде, і виставили її за двері разом з дітьми. Мати навіть звернулася до місцевої влади, щоб вони насильно провели стерилізацію її дочки, але до 21-го року закон процедуру проводити забороняє. Памела залишилася на вулиці з маленькими дітьми на руках.

Влада звернула увагу на складну ситуацію дівчини та виділила їй будинок, а також земельну ділянку. Крім того, розуміючи, що дітей потрібно чимось годувати, Памела отримала щомісячну допомогу в 900 аргентинських песо.

Однак через зовсім небагато часу багатодітна мати знову зустріла хлопця і знову завагітніла. Яке було здивування жителів містечка, коли у неї народилося ще троє дівчат. Молодий батько, природно, зник і Вільярюеле знову залишилася одна. Щоб прогодувати 7 малюків Памела працює з ранку і до пізнього вечора, а місцеві жителі, в свою чергу, всіляко намагаються допомогти молодій матері.

Про долю дівчини вже не раз повідомляли в ЗМІ, тому допомога надходить з усіх куточків країни. Після народження останньої трійні запал дівчини помітно згас і вона більше не шукає другу половинку, а повністю присвятила себе дітям.

Нагадаємо, що мати чотирьох дітей перетворилася на вампіра: її зліпки взяли у музей.

Раніше Знай.uа повідомляв, вперше в історії жінка народила семеро дітей. Чоловік шокований, адже у них уже є троє.

Також Знай.uа писав, мати-садистка 2 місяці "труїла" хворого сина власною кров'ю.