Британські ЗМІ стверджують, що герцогиня Кембриджська раніше тільки один раз супроводжувала королеву на благодійному заході.

Нещодавно оприлюднили інформацію, що 37-річна Кейт Міддлтон сьогодні приєднатися до королеви Єлизавети і вперше за 7 років буде її супроводжувати під час офіційного візиту Її Величності в Королівський коледж Лондона. Зазначається, що останній раз королева відвідувала даний заклад у 2012 році зі своїм чоловіком принцом Філіпом.

Також відомо, що на урочистому заході будуть відсутні принц Вільям і інші члени монаршої сім'ї. Варто зазначити, що герцогиня Кембриджська і королева Єлизавета вперше прибули разом на захід в березні 2012 року. Тоді вони відвідали службу у Лестерському соборі, а також Лестерський університет, де поспілкувалися зі студентами і з представниками студентського союзу та ректором університету. І це був їх останній спільний вихід. Після цього Кейт Міддлтон з королевою більше нікуди удвох не показувались.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Варто зазначити, що за місяць до весілля Меган Маркл і принц Гаррі попросили запрошених гостей замість подарунків зробити пожертвування в один обраний ними фонд. Всім, хто не послухався, презенти після торжества були повернуті. Крім одного єдиного, який піднесла королева Єлизавета. Її Величність подарувала молодятам Йорк-котедж на території свого маєтку Сандрінгем в Норфолку.

Нагадаємо, Королева Єлизавета розбила мрії Меган Маркл і принца Гаррі: категоричне "ні". Меган Маркл і Принц Гаррі дозволили собі занадто багато "вольностей".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Єлизавета ІІ шокувала дипломатів "кислотою": заздрить навіть Меган Маркл.

Також "Знай.ua" писав про те, що Меган Маркл скасувала всі зустрічі і закрилася у палаці: готується до пологів.