Скандальний депутат російської Держдуми, лідер ЛДПР Володимир Жириновський запропонував перейменувати анексований в України Крим.

Відповідну заяву він здійснив в окупаційній "Державній Раді РК", яку відвідав "з нагоди п'ятиріччя возз'єднання півострова з Росією".

Володимир Жириновський

Жириновський переконаний, що Росія повинна стати унітарною державою, а всі республіки – областями. Зокрема, анексований півострів політик пропонує зробити Таврійською областю.

"Прибрати слово федерація, а воно звучить у нас, прибрати слово республіки, зокрема і Крим. Таврійська область. По-російськи і область, а то придумали Республіка Крим. Це якою мовою Крим? Ви знаєте, що таке Крим? Це тюркське слово "порізаний". Кирим, тому що півострів весь порізаний. Ось назва чому йде, турецька назва. Значить, турецький прапор прибрали, а назву країни залишили. Таврида – ось це все". цитують Жириновського підконтрольні окупантам з Росії ЗМІ

Популярні новини зараз

Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа

Київські багатоповерхівки самостійно вирішили проблему із відключеннями світла: як це вийшло

Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина

Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії

Показати ще

Жириновський

Нагадаємо, що французька делегація прибула на свято "возз'єднання Криму з Росією" 13 березня, ніж обурила українців. У складі делегації було 12 чоловік, в серед них – Президент асоціації «Франко-російський діалог» Тьєррі Маріані, депутат від департаменту Воклюз Жан-Клод Буше, мер міста Брієн-ле-Шато Ніколя Дюік, мер міста Бігугліа Совер Гандолфі-Шейт, почесні члени парламенту Франції Мішель Вуазен і Жорж Фенеш і два журналісти – репортер журналу Éléments Крістоф Лафосс і репортер телеканалу TV Libertés Гійом Санжорж. Відомо, що Тьєррі Маріані отримав ювілейну медаль, присвячену п'ятиріччю російської анексії півострова від спікера російського парламенту Криму. Маріані - перший політик, якому вручили цю медаль.

Перед цим, делегація французьких політиків відвідала Москву. Повідомляється, що їх візит триватиме до 16 березня. Так званий "голова комітету Держради республіки санаторно-курортного комплексу та туризму" Олексій Черняк заявив, що подібний візит дуже важливий для Криму.

Нагадаємо, що замість залізниці, вийшов мотлох на Керченському мосту

Також, портал Знай.ua повідомляв, що Крим не дістанеться ні Росії, ні Україні: прогноз астролога.