На залізничному вокзалі в Новій Зеландії робот-сапер знешкодив підозрілі "нічийні" рюкзаки. Повідомляють про серію вибухів.

Про це пише місцева газета New Zealand Herald.

В найбільшому місті країни Окленд сталося три "контрольованих вибухи". Це робота місцевих правоохоронців, які вчасно зреагували та знешкодили підозрілі предмети, залишені без нагляду в громадському місці. Інцидент стався біля залізничного вокзалу "Бритомарт".

Поліцію викликали на Голуей-стріт біля транспортного хаба в центральному районі міста. Очевидці помітили посеред вулиці рюкзаки, поруч довго нікого не було. Люли забили на сполох.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Правоохоронці евакуювали людей з району передбачуваної небезпеки, а до місця знахідки відправили саперного робота для знешкодження бомб.

"Після цього були чутні три контрольованих вибухи", - пише видання.

Сам вокзал не був евакуйований, та спецоперація не вплинула роботу станції.

Повідомляється, що в результаті вибухів немає постраєдалих та жертв.

Додамо, 15 березня в Новій Зеландії, в 50 кілометрах від вокзалу сталося масове вбивство в мечетях міста Крайстчерч. Поруч знешкодили кілька бомб, залишених нападниками в автомобілі.

Станом на 09:00 ранку за Києвом кількість убитих в мечетях досягла 40 осіб, ще 27 отримали поранення. Затримані четверо підозрюваних, одна з них - жінка. Один із стрільців стримив відео розстрілу в соцмережі.

Нагадаємо, у Києві шукали бомбу в Палаці "Україна", де саме проходив концерт "Квартал 95".

Як повідомляв портал Знай.ua, у польському місті Вроцлав стався кривавий інцидент. Відомо, що в торговому центрі під час жорсткої суперечки чоловік з ножем напав на свого опонента. Від отриманих поранень чоловік помер.

Також Знай.ua писав про те, що в аеропорту "Київ" шукали бомбу. Після перевірки та не виявлення небезпечних предметів, летовище продовжило роботу у звичайному режимі.