Хлопчик подарував Меган Маркл прикрасу, яку сам же і зробив.

Відео було опубліковано в Twitter користувача "Дівчата зрозуміють".

Варто нагадати, що Дружина принца Гаррі з'явилася на службі у Вестмінстерському абатстві не в кращому вигляді. Якщо раніше Меган Маркл заявляла, що ні за що не одягне дешевий одяг, то очевидно, щось змінилося.

Служба була приурочена до Дня Співдружності націй. Меган Маркл з'явилася на світському заході в монохромній одязі. Вона вибрала біле пальто, світле плаття з принтом і білий капелюх у стилі 60-х.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Свій ніжний образ герцогиня доповнила темно-зеленими туфлями-човниками і підібрала до них в тон матовий клатч. Варто визнати, що дружина принца мала дуже елегантний вигляд. Однак модні експерти визначили, що в той день дружина принца Гаррі подбала про вибір однієї деталі. Маркл чому гадягла тонкі тілесні колготки найбільшого мас-маркетового виробника Marks & Spencer.

Ще ми писали про те, що Меган Маркл і принца Гаррі жорстко розкритикувала британська громадськість. Королівське подружжя знову опинилося в епіцентрі гучного скандалу.

Меган Маркл

Скандал розгорівся після того, як колишній редактор видання Daily Mirror Пірс Морган заявив, що шлюб з колишньою актрисою, до того ж раніше одруженим, перетворив герцога Сассекського на робота.

Він виступив в передачі "Доброго ранку, Британія" і зазначив, що принц Гаррі став нудним.

Морган також додав, що за чутками наближених до королівського двору, Меган Маркл заборонила чоловікові вживати алкоголь. Крім того, під заборону потрапили й деякі безалкогольні напої, серед яких каву і чай.

"Я б волів, щоб він знову грав голим в більярд в Вегас", – сказав Морган, натякаючи на історію, яка сталася в 2012 році.

Нагадаємо, Вагітна Меган Маркл вразила схожістю з принцесою Діаною: копіює в усьому

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кейт Міддлтон не змогла завагітніти і присвятила себе чужим дітям: світиться поруч з ними

Також "Знай.ua" писав про те, що Різко постарілу Кейт Міддлтон сприйняли за маму Меган Маркл: світ в шоці