Меган Маркл і принц Гаррі жорстко розкритикувала британська громадськість. Королівське подружжя знову опинилося в епіцентрі гучного скандалу.

Про це пише Politeka.

Скандал розгорівся після того, як колишній редактор видання Daily Mirror Пірс Морган заявив, що шлюб з колишньою акторкою, до того ж раніше одруженою, перетворив герцога Сассекського на робота.

принц Гаррі

Він виступив у передачі "Доброго ранку, Британія" і зазначив, що принц Гаррі став нудним.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Морган також додав, що за плітками наближених до королівського двору, Меган Маркл заборонила чоловіку вживати алкоголь. Крім того, під заборону потрапили і деякі безалкогольні напої, серед яких кава та чай.

чай, кава

"Я б волів, щоб він знову грав голим в більярд у Вегас", – сказав Морган, натякаючи на історію, яка сталася в 2012 році.

Тоді відверті знімки принца Гаррі потрапили в пресу. Пірс Морган обурився тим, що принц став схожий на нудну людину, перестав пити напої з кофеїном та постійно тримає в руках нецікаву пресу.

королівське подружжя

Співведуча Моргана Сосанна Рід спробувала йому заперечити. Вона пояснила, що Гаррі міг і самостійно відмовитися від алкоголю та кави, на що Морган обізвав чоловіка Меган Маркл роботом.

Нагадаємо, Мегн Маркл здивувала новим образом, обравши незвичайний капелюх. Такі носили в 60-х роках минулого століття. Шанувальники припустили, що такий цілком у стилі принчеси Діани і вона також могла ба такий обрати.

Як повідомляв портал Знай.ua, доки ходять чутки про четверту вагітність герцогині Кембриджської, сама Кейт Міддлтон присвятила себе іншим дітям, допомагаючи молодим родинам.

Також Знай.ua писав про те, що Кейт Міддлтон неприємно вразила своєю зовнішністю, шанувальники зазначили, що вона стала схожа на маму Меган Маркл, аніж на ровесницю.

Дивіться: Королівські правила, які вже встигла порушити Меган Маркл, чим оскандалилась на всю країну