Користувачі мережі від душі іронізують над Російською Федерацією, яка веде війну сама з собою і уявно в ній "перемагає" Сполучені Штати Америки.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook пропагандистський ресурс "Роисся24". Також вони додали скрін публікації в Twitter РИА Новости.

Президент РФ Володимир Путін

"Росія і Китай "наваляли" США в ході військової симуляції", — йдеться у твіті.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Завжди особливо добре нам давалися симуляції", — прокоментував автор публікації.

Варто нагадати, що ВПС США успішно випробували реактивний безпілотний літак XQ-58A "Валькірія", призначений для супроводу пілотованих винищувачів. Сам по собі літак революційний, так як безпілотник повинен максимально швидко реагувати на навколишню ситуацію, а також виконувати командам військових.

Розробкою "Валькірії" займалася дослідна лабораторія ВПС США спільно з компанією Kratos Unmanned Aerial Systems. Передбачається, що безпілотник може бути використано для радіоелектронної боротьби, розвідки та оцінки ситуації на полі бою, а в разі атаки на пілотовані винищувачі зможе взяти вогонь на себе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міноборони згадали про безпеку озброєння. Швидше за все, безліч трагедій по всій території країни на військових складах, змусили задуматися і вжити заходів. Так, в Україні до кінця 2019 року планується закінчити будівництво першої черги з 35 захисних залізобетонних обсипних сховищ для зберігання боєприпасів і ракет.

Про це стало відомо завдяки заяві начальника Центрального управління безпеки військової служби Збройних Сил України полковника Миколи Швеця.

Нагадаємо, Бізнес на крові в оборонці: хто "кришував" мільйонні заробітки на армії.

Як повідомляв Знай.uа Аваков пояснив, хто прослуховував Зеленського.

Знай.uа писав, заманюють зрадниць у ліжко: як українські спецслужби руйнують ворожі табори.

Дивіться відео по темі: