У понеділок, 11 березня, у Баку (Азербайджан) екстрено здійснив посадку літак "Уральських авіаліній", який прямував з Бахрейну до Москви. Причиною вимушеної посадки стала записка про бомбу, яку знайшли на борту.

Згідно інформації в російських ЗМІ, літак, який слідував за маршрутом U61116, вилетів з Бахрейну, однак почав знижувати висоту над Каспійським морем, після чого зробив кілька невеликих кіл і приземлився в Баку. Як стало відомо, відразу ж після прильоту всіх пасажирів евакуювали, а спецслужби приступили до перевірки борту. Як повідомляється, тривожна записка була знайдена в туалеті, після чого передана пілотові. Всього на борту літака, крім членів екіпажу, знаходилося 225 осіб.

Схема польоту рейсу

Прес-секретар аеропорту в Баку Паша Касеманськи розповів про інцидент: "Аеробус 321, що летів з Бахрейна в Москву, 14:56 за бакинським часом здійснив благополучну посадку в аеропорту Гейдар Алієв. Причина — підозра командира повітряного судна на наявність бомби на борту літака".

Варто відзначити, що правоохоронці затримали чоловіка, який повідомив екіпажу про знайдену записку і на даний момент з ним проводиться бесіда.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Літак Уральських авіаліній

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в результаті страшної авіакатастрофи в Ефіопії стало відомо про трьох загиблих росіян на борту, один з яких нагороджений російським Міноборони відзнакою "За повернення Криму". У соціальній мережі йдеться про те, що чоловік зі своєю дружиною – зимові мандрівники і летіли з Малайзії до Кенії.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Колумбію шокувала жахлива трагедія – зазнав аварії літак, на борту якого перебували дванадцять чоловік. Згідно з попередніми даними, вижити нікому не вдалося.

Також "Знай.uа" писав, що в штаті Флорида над озером Очікобі розбився невеликий двомоторний літак Piper PA-23-250, при цьому всі його пасажири загинули. Правоохоронні органи займаються розслідуванням трагедії і на даний момент встановлюють, що ж послужило причиною катастрофи.