Посольство Росії у Великій Британії опублікувало в офіційному Twitter фотографію листа на адресу російського президента Володимира Путіна від Евана Хоупа, сина британки Дон Стерджесс, яка загинула в британському Еймсбері від отруєння нервово-паралітичною речовиною "Новачок".

Цю інформацію повідомляє газета Sunday Mirror.

У примітці до повідомлення посольства в Лондоні вказується, що Хоупу відправили копію російської доповіді "Солсбері: питання без відповіді".

Більше того, російський посол Олександр Яковенко запросив Хоупа в посольство, щоб він міг поставити свої запитання російським дипломатам. У той же час, невідомо, отримав Путін листа від Стреджесс, чи ні.

Відомо, що у листі 20-річний Хоуп звертається до президента РФ Володимира Путіна з проханням дозволити допит двох громадян Росії, які, як вважає британська поліція, несуть відповідальність за смерть його матері.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Я закликаю вас, як людину: дозвольте нашим поліцейським допитати цих людей у зв’язку з убивством моєї матері. Вона, врешті-решт, заслуговує на правосуддя". Еван Хоуп

Раніше батьки Дон Стерджесс звинуватили британську владу в приховуванні фактів.

Джон Стреджесс

Нагадаємо, що у справі про отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Солсбері речовиною "Новачок" несподівано з'явився четвертий підозрюваний.

Цю інформацію повідомив журналіст-розслідувач і головний редактор The Insider Роман Доброхотов в ефірі програми "Вечір із Іриною Ромалійською".

справа Скрипалів

"Ми знаємо трьох із чотирьох осіб, які брали участь у замаху. Ми припускаємо, що є четверта людина, - про це писали і британські ЗМІ з посиланням на свої джерела. Більш того, у нас вже є підозрюваний на четверту кандидатуру".

Як повідомляв раніше Знай.ua, будинок колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля, отруєний токсичною речовиною "Новачок", демонтують з метою знезараження.

Також Знай.ua писав про те, що у Російській Федерації в продажу з'явилася дитяча настільна гра з дуже цікавою назвою "Наші в Солсбері".