Парламент Ісландії проголосував за класифікацію всіх релігій як зброю масового знищення. Іслам, християнство, іудаїзм, індуїзм і буддизм в Ісландії тепер знаходяться в тій же категорії, що й ядерна зброя, пише ресурс patheos.

Один з депутатів, який проголосував за новий статут, Андреас Канард заявив, що подібну думку в такій атеїстичній країні, як Ісландія, мають більшість громадян країни.

"Зброя масового знищення за визначенням - це зброя, здатна наносити смерть і руйнування настільки масштабно, і тому безрозбірно, що сама його присутність у руках ворожої сили може вважатися серйозною загрозою. Дивлячись на те, як хрестові походи і війни джихадистського завоювання знищували планету, людина розуміє, що віра є фатальною в масовому масштабі", - заявив він.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще

Проте, у парламенті зазначили, що право людей на віру своїх батьків не буде пригнічуватись і заборонятися. Пан Канард посилається на цей захід як на своєрідне попередження про охорону здоров'я.

"Ми недавно пройшли подібний захід щодо християнства", - заявив він. "Ми в парламенті вважали за необхідне, щоб люди знали, що вся релігія - це небезпека".

Раніше ми писали, що директор департаменту у справах релігій Мінкультури Андрій Юраш зазначив, що на сьогодні уже є майже 340 документально зафіксованих процесів переходу з УПЦ МП до ПЦУ.

Про це він сказав у ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, у відомстві вже зазначили, що до ПЦУ перейшли близько 340 парафій, які у законний спосіб все оформили.

Також ми писали, що популярний індонезійський проповідник закликає мусульманпо всьому світу не слухати музику в жанрі "к-рор", тому що та "прославляє гомосексуалізм і проміскуїтет".

Індонезієць Фуад Наїм, у якого майже 56 000 фоловерів у Інстаграмі, заявляє, що культура корейської попси — "дорога в пекло", яка спокушає правовірних на ЛГБТ-відносини, пише Daily Mail.

Виступаючи у вівторок у мечеті в Південній Джакарті, проповідник заявив, що світ накрило "корейської хвилею".

Нагадаємо, навіщо індонезійці раз в три роки викопують мерців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю в минулий четвер.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні обличчя в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.