Учасниця популярного американського шоу "Голос" Дженіс Фріман померла у віці 33 років. Про це передає Clutch.

Зірка вокального шоу трагічно пішла з життя у суботу, 2 березня, в місті Пасаден (Каліфорнія, США). Про це повідомила близька подруга співачки на сторінці в Instagram.

"Ми з розбитим серцем повідомляємо, що Дженіс Марі Фріман померла 2 березня 2019 року від пневмонії і тромбу, що вразив її серце. Її чоловік Діон робив їй штучне дихання у домашніх умовах до прибуття машини швидкої допомоги. Незабаром вона померла в місцевій лікарні… Її друзі і сім'я цінують ваші молитви, дзвінки і повідомлення в цей період і просять особистого простору для того, щоб згадати все, чим Дженіс була для них, поки вони переживають втрату і тужать", – повідомляється в офіційній заяві її сім'ї.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Шанувальники Фріман глибоко сумують за співачкою, адже вона була ще такою молодою, і могла подарувати світові більше доброї, гарної музики.

Раніше повідомлялося, що у Великобританії на 50-му році пішов з життя популярний вокаліст групи. Англійський виконавець Кіт Флінт вчинив самогубство у минулі вихідні. Інформацію офіційно підтвердили представники групи The Prodigy в соціальній мережі Instagram-акаунті.

За словами колег, виконавця Кіта Флінта знайшли мертвим у його будинку в графстві Ессекс, Великобританія, 4 березня. О 8 ранку на місце події негайно викликали поліцію і швидку допомогу, після чого фахівці констатували смерть чоловіка.

За офіційною інформацією музикантів з групи The Prodigy, 49-річний Кіт Флінт покінчив з собою.

Нагадаємо, померла легендарна голлівудська актриса.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Також Знай.ua писав, помер зірка культової групи The Cure.