У США помер легендарний актор Люк Перрі. Він став знаменитим завдяки участі у популярному телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210".

Про це повідомив менеджер актора, пише NBC News.

Люк Перрі помер у понеділок, 4 березня. За декілька днів до цього його госпіталізували з інсультом. Він потрапив до лікарні в той день, коли телеканал Fox оголосив про перезапуск шоу "Беверлі Хіллз" з колишнім акторським складом. У той же час з невідомих причин Перрі не потрапив в оновлену версію серіалу, хоч і був одним з головних символів серіалу і знімався в ньому аж до 2000 року.

Крім цього, незадовго до інсульту і смерті він отримав постійну роль в серіалі "Рівердейл", де виконав роль батька одного з головних героїв - Арчі Ендрюса.

Кой Лютер Перрі III (повне ім'я актора) народився 11 жовтня 1966 на сході Середнього Заходу США - в місті Менсфілді (Огайо). Дитинство і юність Люка пройшли в провінційному історичному містечку Фредеріктон в канадській провінції Нью-Брансвік.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Люк виріс у багатодітній родині: крім хлопчика в будинку виховувалися його старший брат Томас, молодша сестра Емі і зведена - Емілі (від попереднього шлюбу вітчима). До речі, деякі шанувальники помилково вважають, що Люк і актор Меттью Перрі є родичами. Батьки Перрі були нічим не примітними людьми: його батько Кой Лютер Перрі-Молодший працював не покладаючи рук на сталеливарному заводі, а мати Енн вела домашнє господарство і займалася дітьми.

Коли Люку виповнилося шість років, його батьки розлучилися (за чутками, в 1990 році батько актора помер від серцевого нападу), а в 1978 році Енн знову вийшла заміж за Стіва Беннет. Будучи 12-річною дитиною, Люк Перрі почав замислюватися про акторське майбутнє: маленький хлопчик хотів доторкнутися до барвистого і неосяжного світу, придуманому сценаристами і режисерами. Перрі закінчив місцеву школу Фредеріктон в 1984 році. Під час навчання юнак виступав Маскота Фредді - офіційним талісманом спортивної команди.

У "Беверлі-Хіллз, 90210" Люк Перрі перетворилася в фатального "поганого хлопця" і спокусника жіночих сердець Ділана Маккея (сценаристи дали таке ім'я на честь актора Метта Діллона). Ділан - чарівний красень і авантюрист, який після розлучення батьків виявився кинутим напризволяще. Шанувальники серіалу скрупульозно спостерігали за життям Маккея, так як цей хлопець постійно здійснював суперечливі і спонтанні вчинки: то він з головою поринає в пристрасні романи, то лікується від алкогольної залежності.

Нагадаємо, що легендарного боксера знайшли мертвим.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Зачарованих" трагічно загинув: на цьому серіалі виросло ціле покоління.

Також Знай.ua" писав про те, що мережа шокована раптовою смертю відомого молодого актора.