26 лютого в штаті Нью-Йорк (США) трапилась залізнична катастрофа. У результаті зіткнення вантажівки з двома поїздами загинуло три людини. Це відбулося біля станції Уестбері.

Два потяги Лонг-Айленд-Рейлі-Роуд, що рухаються в протилежних напрямках, врізалися у машину. Вантажівка намагалась об'їхати перешкоду.

Пасажири почали тікати з поїзду, адже смертельна аварія, у якій загинуло 3 людей - водії вантажівки, спричинила пожежу. Також поранення отримали 7 пасажирів поїзда.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Управитель залізниці Філіп Енг прокоментував інцидент. Чоловік розповів, що водій машини намагався об'їхати опущені ворота, які закривали рейки, проте поїзд, що їхав на схід, вдарив машину. З іншого боку - з заходу - виїхав інший поїзд, який також вдарив вантажівку, яка впала з рейок ще до того, як 2 вагони поїзда зійшли з рейок.

Раніше ми повідомляли, що світ черговий раз опинився на межі ядерної війни - держави-члени "ядерного клубу" Індія і Пакистан призвели свої армії в повну бойову готовність.

У зв'язку з ескалацією напруженості у відносинах з Пакистаном збройні сили Індії знаходяться в повній бойовій готовності. Індійські військові і прикордонники перебувають у бойовій готовності як уздовж лінії контролю в Кашмірі, так і на кордоні Пакистану та Індії поза Кашміру.

Також ми писали, що прем'єр-міністр Пакистану Імран Хан закликав до переговорів з керівництвом Індії.

Він також висловив надію, що "здоровий глузд переможе" і вдасться досягти деескалації конфлікту між сусідами з ядерним потенціалом. Про це повідомляє індійське агентство ANI News.

Нагадаємо, що в Німеччині в середу відбувся суд над племінником кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова Сергієм. Він звинувачується в актах насильства, що являє загрозу для України.

Як раніше повідомляв "Знай.ua": всесвітньовідома компанія Boeing показала прототип безпілотного винищувача Boeing Airpower Teaming System зі штучним інтелектом.

Також Знай.ua" писав про те, що помер зірка культового гурту The Cure: до кінця залишався світлим і життєрадісним.