Батьки Кейт Міддлтон вирішили продати будинок, який купили для своїх дочок за 780 тисяч фунтів стерлінгів. Сестри поділили його ще до того, як Кейт увійшла в королівську сім'ю. Маєток планують продати майже вдвічі дорожче.

Триповерхова квартира, у якій Кейт жила до того, як стала герцогинею Кембриджською, розташована в західному районі Лондона. Як повідомляє The Daily Mail, Майкл і Керол Міддлтон купили будинок в 2002 році за 780 тисяч фунтів стерлінгів. Тепер він виставлений на продаж за 1 мільйон 950 тисяч.

Особняк "Chelsea" Кейт Міддлтон і її сестра Піппа поділили ще задовго до того часу, як Кейт встигла вийти заміж за принца Вільяма. Тепер герцогиня Кембриджська проживає в розкішному 20-кімнатному будинку і більше не потребує цього житла. А її молодша сестра зуміла вийти за мільйонера Джеймса Меттьюз, і також успішно переїхала у нове житло - п'ятиповерховий особняк в Лондоні.

В мережі з'явились фото будинку Міддлтон. Як видно зі світлин, будинок обставлений вишуканими меблями і витриманий у спокійних тонах. У ньому є три спальні, дві ванні кімнати, кухня, їдальня, вітальня і кілька гостьових кімнат.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

До послуг гостей невелика кухня з дубовими меблями з чорними мармуровими стільницями, а ванна кімната викладена в мармурі золотистого кольору з сучасним обладнанням.

Простору їдальню прикрашають візерункові штори та більш традиційні меблі. Спокійні і нейтральні кольори стін.

Нагадаємо, Єлизавета II нарешті остаточно вирішила, кому дістанеться британська корона. Королева повідомила своєму синові принцові Чарльзу, що він ніколи не зійде на трон. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон відзначила з мамою її 64-річчя.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон розкрила кулінарні уподобання королівської сім'ї