Герцогиня Сесекська Меган Маркл продовжує вражати свідомість шанувальників з усього світу потрясними нарядами. Цього разу співачка продемонструвала свій дивовижний смак в рамках їх з принцом Гаррі офіційного візиту до Марокко.

Меган Маркл

Так, на зустрічі з місцевими підприємцями, які зберігають та розвивають місцеву культуру, герцогиня Сасекська з'явилася в чорній сукні, своєму улюбленому жакеті, в якому вже була помічена на турнірі з поло з участю чоловіка, і туфлях Manolo Blahnik.

Нагадаємо, що Єлизавета II дала Меган Маркл незвичайне прізвисько. Як виявилося, королева терпіти не може слово "вагітна".

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Показати ще

Вагітність і пологи - це, мабуть, одна з найпопулярніших тем королівської сім'ї. Монархам регулярно доводиться давати коментарі з приводу юних спадкоємців.

Меган Маркл

Однак, виявилося, що для королеви Єлизавети II сам термін "вагітна" здається занадто вульгарним. Джерела з оточення стверджують, що Її Величність вважає за краще замінювати його на "по-сімейному" або "родинна".

Коли королеву запитували про те, чи не чекають Меган Маркл і принц Гаррі первістка, вона відповідала: "Меган налаштована по-сімейному" або "Меган — сімейна жінка". Що ж, Єлизавета II теж людина, і у неї є право на примхи.

Меган Маркл

Раніше портал писав, що в суботу, 23 лютого, герцог і герцогиня Сасекські прилетіли в Марокко з офіційним візитом. Східна країна стане останнім пунктом королівського туру Меган і Гарі до народження їх первістка, який має побачити світ наприкінці квітня.
За день неділі подружжя встигло зробити кілька важливих візитів, а ввечері причепурилися для прийому у посла Британії в Марокко. Як завжди, вся увага була прикута до Меган Маркл і її нового образу.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл шокувала шанувальників незвичайною прикрасою.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл без принца Гаррі влаштувала в США шалену вечірку.