У неділю, 24 лютого, у Сирії автобус, що перевозив робітників, підірвався на міні, в результаті чого загинули 20 осіб. Про це повідомляє SANA.

"У штабі поліції Хами повідомили, що міна, що належить терористичної організації "Дааш", вибухнула в машині з робітниками з сіл Аль-Бустана і в результаті різанини в регіоні Ваді-ель-Атиб в мирній сільській місцевості під час пошуку трюфелів, в результаті чого загинуло понад 20 мирних жителів", - пише видання.

В результаті вибуху загинули понад 20 осіб

Водночас Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини з посиланням на власні джерела заявив, що в результаті інциденту загинули щонайменше 18 осіб, ще кілька людей отримали поранення та перебувають у важкому стані.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Уточнюється, що ще кілька людей отримали поранення і на даний момент знаходяться у важкому стані.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що вибух автобусу з мирними жителями на Донбасі показали на відео: моторошні кадри. Від автівки не залишилося нічого.

Нещодавно з'явилася інформація про вибух мікроавтобусу з цивільними на Донбасі. У мережі показали відео з місця трагедії. Відео вибуху опублікували на каналі "WarDoc" а YouTube.

Трагедія сталася неподалік пункту пропуску "Оленівка" на лінії розмежування в Донецькій області. Відомо, що вибухнув мікроавтобусом марки Mercedes, загинули двоє людей. Крім цього, ще один пасажир, мирний житель, отримав поранення.

Як повідомляв "Знай.uа", на Донбасі вибухнув переповнений автобус: є жертви. Вибух прогримів відразу після перетину нейтральної зони.

На тимчасово окупованій території Донбасу вибухнув переповнених автобус з цивільними. Трагедія сталася неподалік пункту пропуску "Оленівка".

Раніше портал "Знай.uа" писав, що здичавілі бойовики підірвали автобус з поліцейськими: чотири трупа, безліч поранених. Всього сталося 2 вибухи.