Індія шокувала весь світ пожежею нечуваного масштабу. Вогонь охопив величезну територую. Зокрема, постраждали і люди.

Поруч з аеродромом повітряно-військових сил Індії була розташована автомобільна парковка на якій і відбулося займання. На момент загоряння в країні проводилося маштабне авіашоу. Саме тому горіли не ті, що літають, а ті що стоять. Через нестерпну духоту, спеку і проблеми з справністю робочих деталей машини сталося загоряння яке охопило 300 машин на паркінгу.

Густий клубчастий дим охопив всю місцеву територію, щось розгледіти було просто неможливо.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Через суху і посушливу погоду в Індії вогню не склало ніяких труднощів з однієї машини перейти на другу, третю...Таке своєрідне "фаєршоу" дійсно вражає.

Звісно люди почали панікувати через ситуацію, що виникла, відвідувачі авіашоу і місцеві жителі почали хаотично себе вести через стресову ситуацію. На деякий час авіашоу довелося призупинити.

Що ж нам відомо про Індійському авіашоу?

Шоу під назвою AeroIndia одне з наймасштабніших в країні. Час проведення цього заходу 20-24 лютого. Шоу триває п'ять днів і задіяно у ньому близько п'ятисот вітчизняних і закордонних авіафірм.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про чоловіка, який помер від електричного удару біля лінії передач. Тіло висіло на стовпі лінії електропередач між полем і балкою. Лікарі лише констатували смерть.Деталі належить з'ясувати правоохоронцям. На місце трагедії були викликані рятувальники, щоб зняти тіло з висоти і співробітники ДТЭЕК, щоб знеструмити ділянку.


Також "Знай.ua" повідомляв про те, що при будові Московської державної консерваторії імені П. І. Чайковського відбулася пожежа.


Раніше "Знай.ua" інформував про Нібіру, яка наблизилася до Землі на небезпечну відстань.