Росіяни з новою силою шокують світ. Всі вже давним-давно зрозуміли жорсткість їх намірів. Зокрема, страждають маленькі діти, які здавалося б зовсім не при чому. Але одна відмінна риса властива багатьом людям - недбалість. В результаті такої поведінки, добре буде якщо людина просто відбудеться легкою втратою, але іноді це може призвести, зокрема і до смерті.

В недавньому часі 35-річна Марія народила доньку. Здавалося б яка визначна подія, треба лише радіти за молоду матусю і вітати її з народженням малятка. Але цей день для матері запам'ятається не кращим відгуком у її спогадах.



Вже як пів місяця новинні заголовки російських сайтів і видань свідчать про те, що через халатність лікарів в Хабаровську жінці довелося народжувати наодинці посеред пологового будинку прямо на холодній кахельній підлозі. Лікарі пояснили цю ситуацію твердженням про те, що на дівчину просто не вистачило лікарів.

6 лютого рано-вранці, а саме о 7 годині, Марія була доставлена каретою невідкладної допомоги в пологовий будинок No2 міста Хабаровська. Після огляду молодої мами лікарем було вирішено відразу ж переводити її в пологовий зал. Акушерка декілька разів заглядала до Марії і просила чекати поки прийде лікар. Насправді звучить дуже дивно, так як дитині не накажеш коли їй з'явитися на світло. Подиву молодої мами не було меж. Вона була ошелешена такою недбалістю. Помічниця лікаря сказала, що до другої години підійде приймаючий пологи лікар. Але жінка не могла терпіти, так як перейми були нестерпні, а розширення вже дозволяло приймати пологи. Коли власне Марія почала народжувати, так як терпіти не залишалося ніяких сил, поруч нікого не виявилося.



Молода мама тихенько сповзла з кушетки, а дитина опинився на підлозі. Дівчинка, як і повинно новонародженому закричала, щоб розправити легені. На звуки з родової зібрався медперсонал і попросив породіллю самостійно перейти в сусідній кабінет. Сил на це у молодої мами не було.Тим часом приймаючий лікар Марії, який так і не з'явився, він у сусідньому кабінеті проводив операцію і чудово чув те, що відбувається в кабінеті.



Тільки після заяви в суд лікарі принесли свої вибачення. Зараз мама і дочка знаходяться вдома, їх вже нічого не турбує.


Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про поради батькам про те, як перестати турбуватися з приводу того, що ваша дитина стала жити окремо.


"Знай.ua" повідомляв про поради від лікаря комаровського з приводу здоров'я дітей.

"Знай.ua" інформував про вчителя-тирана який несамовито знущався над маленькою дитиною.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще