Королева Єлизавета II повернулась до виконання своїх безпосередніх обов’язків після відпочинку. Вона вже провела декілька офіційних зустрічей, а у п'ятницю, 22 лютого, відвідала Каплицю гвардійців в казармах Веллінгтона.

Про це повідомили на офіційній сторінці королівської родини в соцмережі Twitter.

Королева була запрошена гостею на черговому урочистому заході. У Каплиці гвардійців в казармах Веллінгтона відзначали 100-річчя присвоєння звання королівської церкви. З цієї нагоди провели урочисту літургію, в якій взяла участь Єлизавета II.

"Королева приєдналася до преподобного Стівена Данвуді та нинішнього капелана, щоб визнати жертву й службу, яку надавали армійські капелани в конфліктах минулого і сьогодення на службі в капелі гвардії", - йдеться в повідомленні.

На захід королева Британії прибула на авто і в супроводі охоронців. Для світського вечора вона вибрала образ у синьому кольорі. З прикрас на ній були перли і брошка у вигляді пера.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Після служби Королева Єлизавета II прийшла також побачити картини художника Гаррі Паркерома, які були написані для сторіччя присвоєння звання королівської церкви

Судячи із зовнішнього вигляду Її Величності в Лондоні теж похолодало. Королева одягла синє пальто з хутряними манжетами та хутряним коміром, під ним у неї була синя сукня в квітковий принт, а також до образу підібрала капелюх в тон теж з хутряною обробкою.

Нагадаємо, що нещодавно на офіційному інтернет-сайті графства Хемпшир було опубліковано новину про смерть чоловіка королеви Єлизавети II - принца Філіпа. Однак не все виявилося так, як було написано.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Єлизавета ІІ шокувала незаконно коротким платтям: жорсткіше, ніж Меган Маркл.

Раніше "Знай.uа" писав за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.