Судячи із зовнішнього вигляду Її Величності в Лондоні теж похолодало. Королева одягла синє пальто з хутряними манжетами та хутряним коміром, під ним у неї була синя сукня в квітковий принт, а також до образу підібрала капелюх в тон теж з хутряною обробкою.

В руках Єлизавета II несла улюблену сумку від бренду Launer і була взута в улюблені туфлі Anello & Davide. На шиї у королеви було, як завжди, улюблене намисто, а у вухах сережки з перлів. Також у Єлизавети II ми помітили нову брошку у вигляді пера. В макіяжі та зачісці вона була традиційна, на губи нанесла трохи яскравої помади, а її кучеряві локони виднілися з-під капелюха. І як їй вдається зберігати укладку завжди в такому ідеальному вигляді?

Нагадаємо, королева Єлизавета II повернулась до виконання своїх безпосередніх обов’язків після відпочинку. Зокрема у середу, 20 лютого, вона провела приватну аудієнцію з послами Шрі-Ланки і Сьєрри-Леоне. Для зустрічі вона королева стильний весняний образ фіолетового кольору.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Про це повідомили на офіційній сторінці королівської родини в Twitter.

"Сьогодні під час аудієнції її Величності пані Маніша Гунасекара була прийнята Королевою і презентувала Листи відкликання свого попередника та своїх власних посвідчень у якості Посла від Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланки до Суду Сент-Джеймса", - йдеться в повідомленні.

Королева Єлизавета II

Приватна зустріч відбулась в Букінгемському палаці в одній з палат королівського двору. 92-річна Єлизавета II була вдягнена у міді-сукні прямого силуету. Доповнила образ Єлизавета II лакованими туфлями чорного кольору і такою ж сумочкою.

Також ми писали, що герцогиня Сассекська Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі зовсім скоро стануть батьками.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що на честь довгоочікуваної події королівська родина вирішила провести закриту вечірку. Відзначається, що на свято, яке організовують подруги, Маркл довелося поїхати до Нью-Йорку.

королева Єлизавета ІІ

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі обирають ім'я первістку.

Як повідомляв "Знай.ua", королева Іспанії підкреслила тонку талію сміливим вбранням.

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл знову з'явиться на великому екрані.