Популярний єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх, на який в рівній мірі люблять стікатися як українці, так і росіяни, незабаром обнесуть стіною, або, як назвала це влада Єгипту, «захисними спорудами».

Як повідомляється, це потрібно для захисту туристів, так як після теракту 31 жовтня 2015 року, туристична довіра до курорту різко впала. Тоді в небі над Сінаєм підірвали російський літак прямував до Санкт-Петербург літак А321 «Когалимавіа» (загинули 224 людини). Після теракту Росія і деякі інші країни заборонили або обмежили повітряне сполучення з Єгиптом.

Місцеві ЗМІ рясніють фотографіями з будівництва стіни. Судячи з фотографій і відео, бетонний бар'єр буде помітно вище людського зросту. Тим не менше влада провінції Південний Синай навідріз відмовляється називати зводиться споруда стіною.

Це не стіна, хто вам сказав, що це стіна? У нас немає ніякої стіни»,— заявив The Guardian губернатор провінції генерал Халед Фуду.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що українців труять екзотичними фруктами зі страшними тварюками всередині.

Також ми повідомляли - військові врятували серце Європи від страшного теракту .

В Європі загострюється ситуація з безпекою. Так, у Нідерландах у місті Роттердам копи заарештували підозрюваних у підготовці теракту. Співробітники антитерористичних спецслужб провели оперативні обшуки в місцях, де було затримано підозрюваних.

Про це стало відомо завдяки повідомленню агентства AFP, яке посилається на інформацію місцевих правоохоронців.

Деталі про підозрюваних і злочин, який вони готували, не було оприлюднено. У поліції кажуть, що правоохоронці під час розслідування мають намір зосередитися насамперед на природі і масштабі терористичної загрози.

Варто нагадати, що в Німеччині водій авто розтрощив ворота, в'їхав в зону обслуговування літаків. Поліція затримала водія. Інцидент стався в аеропорту німецького міста Ганновер вчора, 29 грудня. Всі рейси змушені були скасувати у зв'язку з подією. Про це повідомляє поліція Ганновера в Twitter. У повідомленні йдеться, що інцидент стався о 15:40 за місцевим часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті жахливого інциденту, який стався в єгипетському місті Гіза, помер ще один турист з В'єтнаму. Нагадаємо, що пасажирський автобус на борту з десятками туристів вибухнув в передмісті Каїра. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Egyptian Streets.